Skocz do zawartości
femmefatale

jak zwiększyć wrażliwość penisa

Rekomendowane odpowiedzi

to jest też kwestia fizycznej wrażliwości penisa i przyzwyczajeń (np z innymi partnerkami które same nie potrafią szybko skończyć)

bo przecież ogólnie się przyjęło że dobry kochanek to taki co może długo...

miałam kiedyś faceta który musiał sobie robić przerwę po 10 ruchach...ten seks był najlepszy w moim życiu a orgazmy moje mega silne! po ok 3...no może 4 takich przerwach 

oczywiście było to w wolnym tempie :)

dla mnie/ moim zdaniem nie ma nic gorszego jak taki co musi heblować i heblować 

onanizowanie też bardzo zmniejsza wrażliwość

zresztą jak panie robią sobie same dobrze to też zmniejszają wrażliwość łechtaczki (która zawsze bierze udział w kobiecym orgazmie...czy to poprzez ocieranie sie delikatne o nasade penisa czy poprzez uderzanie w nią jądrami czy poprzez pracę skóry genitaliów)

a juz pompka do łechtaczki przypuszczam że zamyka drogę do orgazmów łatwych podczas seksu...(ale nie sprawdzalam co ona robi...i nie sprawdzę bo zbyt cenie sobie swoją łechtaczkę ;) )

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jako że moim zdaniem nie ma nic gorszego jak koleś który przez pół godziny nie może skończyć

Tylko pół godziny??? Malizną pachnie :D

przyzwyczajeń (np z innymi partnerkami które same nie potrafią szybko skończyć)

Ja potrafię nie tylko bardzo szybko, ale do tego wielokrotnie, a mimo to seks na "na królika"  to dla mnie trochę jak fast food - niby jesteś najedzona, ale... ;)

oczywiście było to w wolnym tempie

Dla mnie fajne na wyciszenie  :P  W trakcie dużego podniecenia jakby mi facet zaserwował wolne tempo, to mogłabym ziewnąć przeciągle, wziąć sobie szybki orgazm, odwrócić się na drugi bok i zasnąć.

dla mnie/ moim zdaniem nie ma nic gorszego jak taki co musi heblować i heblować 

Moim zdaniem jest - 3 ruchy i głuchy. ;)

zresztą jak panie robią sobie same dobrze to też zmniejszają wrażliwość łechtaczki

Bzdura! I nie jest to kwestia li tylko moich przekonań, a opinia seksuologów. Masturbacja uczy kobiety szybkiego i łatwego osiągania orgazmu. 

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obrzezanie powoduje zmiejszenie doznań, co za tym idzie możliwość wydłużenia stosunku.

W Polsce praktycznie niespotykane.

W USA powszechne, z racji lobbingu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałam obżezanego partnera (kilka miesięcy w związku bardzo intensywnym, Amerykanin )

I z jego wrażliwością było wszystko ok... Seks b. udany... może dlatego że miał fajny rozmiar (z resztą ten rozmiar zadecydował o moim zainteresowaniu nim ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak zwiększyć wrażliwość penisa?

Zapalić jointa !

na pewno zwiększy to wrażliwość ale nie sądzę aby to przyspieszyło skończenie hihi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię szybko mieć orgazm

Potu wylewać hektolitry lubię na orbitreku...

Być może stąd także się moje dominatorskie zapędy boorą bo to gwarantuje mi szybkie osiągnięcie celu

A masturbacja przyzwyczaja do dużo silniejszej i ukierunkowanej stymulacji, podczas stosunku te bodźce są jednak bardziej " rozmyte"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zresztą jak panie robią sobie same dobrze to też zmniejszają wrażliwość łechtaczki (która zawsze bierze udział w kobiecym orgazmie..

No nie, nie wiem skąd czerpiesz takie wnioski i na jakiej podstawie ale to jakieś herezje są. 
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A masturbacja przyzwyczaja do dużo silniejszej i ukierunkowanej stymulacji, podczas stosunku te bodźce są jednak bardziej " rozmyte"

Niestety i jest to spory problem, z którym np. ja się borykam. Z powodu masturbacji mniej odczuwam bodźce i np. w życiu nie dojdę, gdy nie kontroluję ruchu. Siedząca na mnie kobieta? Zapomnij. Seks oralny? Tylko jeśli odchodzi tzw. fucked face, w innym wypadku trwa to lata i mało która kobieta da radę tyle się, nomen omen, pierdolić.

Niby onanizm jest zdrowy, ale rzadko zwraca się uwagę, żeby nie działać za szybko, nie ściskać za mocno itd. Szkoda, bo wiem, że wielu facetów ma z tym problem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...