Skocz do zawartości
Sem.

Barszcz Sosnowskiego

Rekomendowane odpowiedzi

To fakt że jeśli nie jest tępiony to potrafi wystrzelić w kosmos ;) Nigdy tak dużego okazu nie widziałem. Może nie zwróciłem uwagi właśnie dlatego, że był tak ogromny :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No a jak!!!Niebiesko-biały kolory najlepszego poboru:ZIMY :) I zresztą wszyscy wiedzą że najlepszy pobór to była ZIMA'98:)

Niezgodziłbym sie ..

Najlepszy pobór to jesien :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna pozostałość po towarzyszach z bratniego kraju.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak swoją drogą, to właśnie sobie zdałem sprawę z tego że Pan Pe fotografował się rok temu przy wielkim barszczu Sosnowskiego :) Czy ktoś jeszcze fotografował się może z barszczem? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wstyd się przyznać ale taki mieszczuch ze mnie że w zasadzie ten temat dopiero rozjaśnił, wyjaśnił i objaśnił mi to zjawisko.

Jakkolwiek sama nazwa nie była mi obca ale szczegóły dopiero poznałem po przeczytaniu tego tutaj :)

Klimatyczne zdjęcia Pana Pe uzupełniają tą arcyciekawą kwestię.

A przy Panu Pe ten barszcz jest cienki jak...barszcz :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem zapraszam do siebie u mnie tego dziadostwa całe chaszcze, bo w pobliżu był  PGR, w którym barszcz uprawiali przemysłowo na kiszonkę dla bydła i z tego co wiem kilkanaście osób poważnie się poparzyło ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak swoją drogą, to właśnie sobie zdałem sprawę z tego że Pan Pe fotografował się rok temu przy wielkim barszczu Sosnowskiego :) Czy ktoś jeszcze fotografował się może z barszczem? :)

Obiecuję nadrobić z rosołem ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obiecuję nadrobić z rosołem ;-)

Znaczy się Pan Pe rozebrany do rosołu na fotce z barszczem?? Byle nie okazał się cienki jak barszcz :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...