Skocz do zawartości
femmefatale

fantazja pewnie niezbyt oryginalna...

Rekomendowane odpowiedzi

no to już zabieram się za bałamucenie cię :)

i dodatkowo długie włosy chyba masz? (chyba ze to włosy jakiejś pani, która się do ciebie przytula...albo żony co by mnie kręciło bardzo ! :) )

ah....i ta obrączka...i biustonosz (pewnie żony) :)

i ten fajny penis (podobny do mojego męża)...rozmarzyłam się :)

i dłonie masz b. ładne....i całe ciałko :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ostatnie "podkradanie" się skończyło, to chyba większość czytała. Szkoda, bo fajnej pary nie ma już na forum.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli zrealizuję to napiszę na pewno :)

(bo ja pisarczyk jestem z zamiłowania :))) )

to w podróż do Warszawy i gotowe :)

chciałabym podkraść (bardzo to lubię) jakiegoś rogacza bez wiedzy jego żony

takie klimaty kręcą mnie bardzo...uwielbiam sięgać po czyjąś własność (oczywiście tyczy się to tylko zajętych mężczyzn ;) )

zdarza się tak na tym forum że rogacz bez wiedzy swojej pani/żony/partnerki (szczególnie taki z relacji ultimate) wyrwie się na chwilę na wolność...w sensie urwie się ze smyczy? :P

Hmm mogę chodzić na smyczy jeśli zajdzie taka potrzeba... ale ale bez kagańca :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i ten fajny penis (podobny do mojego męża)...  :)

Fajnie zabrzmiało choć pewnie nie tak miało :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...