Skocz do zawartości
Tazer1980

Artykuł o cuckold w onet

Rekomendowane odpowiedzi

Oesu, znowu będzie najazd bandy oszołomów...

Właśnie miałem to samo powiedzieć, ale to artykuł chyba z maja i to 2014, stąd wyjaśniło się skąd taka była wtedy aktywność oszołomów. Przecież jak się googluje na wyrażenie "cuckold" to jesteśmy na drugim miejscu w światowych wynikach wyszukiwania na pierwszej stronie. Google nas tak pozycjonuje wysoko, a to też ma swoją cenę niestety. Cuckoldplace.com spadł bardzo nisko, bo niestety oferują również malware na swoich stronach, pewnie admini niedoświadczeni albo ignoranci. Artykułu to nawet nie będę czytał, bo ten język kaczko-dziennikarski to ja znam na wylot.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tu trafiłem właśnie po artykule na onecie czyjakims innym portalu.

Pozdrawiam oszołom; )

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm...

Artykuł przedstawia raczej nieudaną historię, ale może to i lepiej, bo jeszcze potem jeden z drugim kretyn pozwie onet o rozpad własnego małżeństwa po przeczytaniu artykułu...

Ale komentarze to inna para kaloszy. Onet nigdy nie słynął z jakiejś przesadnej inteligencji komentujących, ale tutaj to już mi słów brakło. Ja się chyba nigdy nie nauczę żeby szerokim łukiem omijać komentarze pod takimi artykułami...

Tak czy inaczej, zdecydowanie lepiej się czuję wśród "dewiantów" bo wydają się o niebo normalniejsi niż Ci normalni z onetu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale komentarze to inna para kaloszy. Onet nigdy nie słynął z jakiejś przesadnej inteligencji komentujących, ale tutaj to już mi słów brakło. Ja się chyba nigdy nie nauczę żeby szerokim łukiem omijać komentarze pod takimi artykułami...

Tak czy inaczej, zdecydowanie lepiej się czuję wśród "dewiantów" bo wydają się o niebo normalniejsi niż Ci normalni z onetu.

- co będzie, kiedy ta sama osoba, pisze na onecie i... tu?

Gdzie bywa "normalniejsza? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- co będzie, kiedy ta sama osoba, pisze na onecie i... tu?

Gdzie bywa "normalniejsza? :)

Będzie "puff" i świat się skończy

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tu trafiłem właśnie po artykule na onecie czyjakims innym portalu.

Pozdrawiam oszołom; )

Ja też po jakimś artykule :P 

Ale sądzę, że doskonale wiesz, co miałam na myśli, pisząc o "oszołomach". 

Pan się lubi poprzekomarzać, co? :P;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pan się lubi poprzekomarzać, co?

Nie powiem nie :)

Wiem wiem 

Wiem, zaczęło się:

https://www.cuckoldplace.pl/topic/19536-szukam-hotki/?do=findComment&comment=244325

Napisał ogłoszenie rogacz

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie miałem to samo powiedzieć, ale to artykuł chyba z maja i to 2014, stąd wyjaśniło się skąd taka była wtedy aktywność oszołomów

Kurcze ja się zarejestrowałem w maju 2014 :facepalm:

Przemycony wraz z bandą oszołomów :-> , ale się przyjąłem :-P .

p.s. artykułu wcześniej nie widziałem. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie każdy zarejestrowany w maju ubiegłego roku, musi być akurat oszołomem. WSRÓD rejestrujących się, można było znaleźć również OSZOŁOMÓW. Myślę że to wystarczające już wytłumaczenie dla wszystkich zarejestrowanych w MAJU ubiegłego roku, wcześniej lub później którzy się przyjęli. Bez względu na to czy czytali ten BADZIEW czy też nie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież wiecie że żartuje - oszołomem bywam ale takim pozytywnym :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...