Skocz do zawartości
Cuckoldplace

partnerka która lubi takie zabawy (cuckold)

Rekomendowane odpowiedzi

W ja w pełni widzę i rozumiem taki układ. A nie mam wzorku sokoła więc jak widzisz @Husband ile ludzi tyle podejść a i do tematu dominacji każdy może podchodzić inaczej i tak jemu się żywnie podoba ;)

Swoją drogą @Hoopsy ciekawy ten układ macie. Chętnie od czasu do czasu poczytam na forum "co u Was" ')

Wichura tym bardziej dziwie się Twojej lapidarności i binarności która wielokrotnie podkreślałeś w swoich wypowiedziach. Jeżeli ktoś pisze o dominacji i uległości to dla mnie jest system zero jedynkowy, ktoś jest dominujący a ktoś uległy koniec kropka.

Dla mnie jest sprzecznością bycie osoba dominującą i patrzenie na potrzeby osoby uległej i jeszcze jej rządania gusta i preferencje...

Owszem każdym patrzy przez inny pryzmat, ale jeżeli ktoś pisze o sobie dominujący a o swoim partnerze uległym to niech tak będzie...

Popatrz na zdanie:

Jestem dominujący ale patrzę na potrzeby uległej...

wszystko co było napisane przed „ale” nie ma znaczenia...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pisze ONA: 

a uległa chce być uległą :) widzisz to też chciejstwo :)

dokładnie tak.

Nie zmienia to faktu że po porstu jestem typem kobiety dominującej w naszym związku i to się nie zmienia. Taka jestem od zawsze.

A to że odkryłam takie swoje " nowe preferencje" to dla mnie fascynujące i świeże odkrycie.

Mój mąż nie spał nigdy z żadną inną kobietą.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pisze ONA: Dodam jeszcze , że inicjatywa cuckoldu lub czegoś w podobnym deseniu, nigdy przenigdy nie wyszłaby od niego.

Wolałby być zachowawczy co nie znaczy że nie ma swoich głęboko skrywanych potrzeb lub czegoś na co zgodziłby się mimo że o tym wcześniej nie myślał.

Moja fantazja go zdziwiła, wielce zaskoczyła.

Pierwszy raz, gdzie byłam cuckquean mamy już za sobą. I poczatkowo nie czuł się komfortowo, ale teraz czuję jak jego poczucie męskości wzrasta.

Podoba mu się, że chcę dla niego znaleć nowe kolejne kobiety.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam że tak nieco offtopowo ale:

Z pełnym uznaniem, ale z tego co napisałaś to nie ma nic wspolnego z uległością w dosłownym jego słowa znaczeniu. Bynajmniej ja tego nie widzę.

Ps. Nie jestem ślepy.

Sory Husband ale masz bardzo stereotypowe spojrzenie na dominację i uległość.

Dominacja to nie jest narzucanie swojej woli wbrew woli osoby uległej. To jest dominacja.

Dominacja to takie kierowanie osobą Uległą żeby ona chciała spełniać wolę Dominującego.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam że tak nieco offtopowo ale:

Sory Husband ale masz bardzo stereotypowe spojrzenie na dominację i uległość.

Dominacja to nie jest narzucanie swojej woli wbrew woli osoby uległej. To jest dominacja.

Dominacja to takie kierowanie osobą Uległą żeby ona chciała spełniać wolę Dominującego.

Skoro utwierdzasz siebie i innych, że mam stereotypowe myślenie, pokaż mi dokładnie gdzie napisałem że jest wprost odwrotnie do Twoich słów.

Ps. Ty nazywasz moje słowa stereotypowym myśleniem a ja nazwę twój OT manipulacja. Zmienię zdanie w momencie gdzie pokażesz mi treść która znalazłeś w moich słowach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro utwierdzasz siebie i innych, że mam stereotypowe myślenie, pokaż mi dokładnie gdzie napisałem że jest wprost odwrotnie do Twoich słów.

Ps. Ty nazywasz moje słowa stereotypowym myśleniem a ja nazwę twój OT manipulacja. Zmienię zdanie w momencie gdzie pokażesz mi treść która znalazłeś w moich słowach.

tu?

Dla mnie jest sprzecznością bycie osoba dominującą i patrzenie na potrzeby osoby uległej i jeszcze jej rządania gusta i preferencje...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie...

Pudo

Strzelaj dalej

To wysławiaj się jaśniej i dokładniej, bo nie tylko ja zrozumiałem w taki sposób Twoją wypowiedź

Husband, dnia 07 Lipca 2018 - 20:43, napisał(a): Dla mnie jest sprzecznością bycie osoba dominującą i patrzenie na potrzeby osoby uległej i jeszcze jej rządania gusta i preferencje.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze Husband - Masz rację a wszyscy inni się mylą. Możesz skończyć teraz OT czy będzie to kolejny temat z rozdzielaniem każdego włosa na czworo i nie prowadzącym do niczego przeciąganiu liny na zasadzie " a gdzie", "a pokaż" "a...." ? :facepalm:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to dla mnie jest system zero jedynkowy, ktoś jest dominujący a ktoś uległy koniec kropka.

Też kiedyś tak myślałem. Niestety (na szczęście!) wielu z Nas ewoluuje, przełącza się, eksperymentuje. Wtedy wszystko co zero jedynkowe, zyskuje całkiem nowy kod. Pomyśl o tym.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...