Skocz do zawartości
Cuckoldplace

partnerka która lubi takie zabawy (cuckold)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 16.05.2019 o 12:37, Adam7007 pisze:

Ha, następny który uważa, że to proste. Otóż nie, proste to nie jest.

Jasne, że nic nie jest proste. Gdyby było proste, to całe tłumy ludzi marzących o cuckoldzie "bawiłyby się" w cuckold.

Ale w Waszym przypadku, to chyba brak odwagi. Widać nie macie wielkiej potrzeby pełnej realizacji Waszych fantazji i dlatego nie chcecie zaryzykować. Bo ryzyka świadomi jesteście.

Ja chciałam posmakować spełnienia iluś własnych potrzeb i zaryzykowałam. Wiedziałam, że mogę wiele stracić, a może i wszystko, ale podjęłam rękawicę.

Mam też w głowie kilka rzeczy o których marzę, ale nigdy ich nie posmakuję. W ich wypadku ryzyko jest również ogromne, a mnie aż tak na ich realizacji nie zależy. Dlatego pozostawię je w sferze fantazji.

• Lubię 7
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.05.2019 o 20:02, Dragonfly pisze:

Mam też w głowie kilka rzeczy o których marzę, ale nigdy ich nie posmakuję. W ich wypadku ryzyko jest również ogromne, a mnie aż tak na ich realizacji nie zależy. Dlatego pozostawię je w sferze fantazji.

Ależ mnie korci żeby dopytać o szczegóły ale nie - wytrzymię :)  Fakt, niektóre fantazje rzeczywiście u mnie także funkcjonują na zasadzie reaktora nuklearnego zapewniającego energię wyobraźni. Ale nie daj panie grzebać w nim głębiej w celu zaspokojenia ciekawości.

Gryzie się to gęsto z moim podejściem do życia jak-nie-teraz-to-kiedy ale doświadczenie czasem się w końcu do czegoś przydaje. 

Granice. Każdy stawia je sobie gdzie indziej i w innym tempie posuwa dalej. Albo (z przyjemnością) pozwala by inni za niego/nią to zrobili ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Mr.K pisze:

i w innym tempie posuwa dalej.

20 minut temu, Mr.K pisze:

grzebać w nim głębiej

Czy tylko mój chory umysł wyłapuje takie fragmenty

Potrzebuję pomocy. Albo ostrego seksu   :)   

Juz nie zaśmiecam. Przepraszam. 

Nie mogłem nie napisać. 

Peace 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.05.2019 o 08:08, Adam7007 pisze:

Witam. My mamy z żoną te same fantazje (cuckold, dogging, uległość). Od około 10 lat o tym rozmawiamy przed seksem, w czasie seksu i normalnie. W czasie fantazjowania żona na wszystko się zgadza, nawet na większą ilość partnerów jednocześnie. A jak dotąd żadne z nas nie wyszło z inicjatywą, żeby to zrealizować w realu.

Skoro żona sie zgadza to może czas stać się prawdziwym mężczyzną i przejąć inicjatywę i coś zorganizować. Może ona sama boi sie szukać i wyjść z inicjatywą bo boi sie Twojej reakcji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.12.2018 o 12:39, stokrotka pisze:
  1. Ja bardzo bym chciała, by mój małżonek lubił i chciał być rogaczem.
  2. Dotychczas jest nim, z tym że nie wie tego,

To niesłychanie podniecające, co piszesz, Stokrotko. Powiedz, czy podnieca Cię, jak przyprawiasz mężowi rogi i on się nawet tego nie domyśla - jak kocha się z Tobą nie wiedząc, że przed chwilą miał Cię inny mężczyzna?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.05.2019 o 12:51, Adam7007 pisze:

Jedyna prawdziwa rada jaką otrzymałem tutaj, brzmiała: "Czasem lepiej zostawić wszystko w sferze fantazji"... Ale była też i taka: "Opłać mi hotel i jedzenie, przywrowadź żonę, to ci ją zerżnę"...

Druga opcja dosyć... Prostacka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.04.2019 o 01:33, Arczi90 pisze:

Wyobraźnia i różne fantazje nie zawsze są możliwe do zrealizowania. Moja żona z którą się świetnie dogaduje, mówimy sobie o wszelkich problemach i tajemnicach, raczej nie widzi się w układzie z innym facet. Na kobietę mówi, że by się skusiła ale tu temat trudniejszy jest jeśli chodzi o wykonanie ;).
Wiele na ten temat z nią rozmawiałem i szczerze czy spełnianie fantazji kosztem wszystkiego było by opłacalne dla mnie? Na tym forum już trochę jestem, trochę czasu zleciało, doszło kolejne dziecko a z tym kolejne obowiązki. Trochę sobie człowiek przemyślał i stwierdziłem, że jeśli się coś nadarzy to fajnie, jeśli nie to też nic złego się nie stanie.
A szukanie partnerki w ukierunkowaniu na cuckold albo inne fantazje, może być trudne. Człowiekowi często coś się wydaje że chce, a później następuje zwrot o 180 stopni i wszystko się może zawalić. Seks jest ważny, ale samym seksem się nie żyje ;).

To jedna z najbardziej sensownych, racjonalnych odpowiedzi jakie widziałam na tym forum. Nie zakazująco - wykluczająca cokolwiek, jednak nie przymuszająca, a pozostawiająca zawsze możliwość działania.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.07.2018 o 20:43, husband pisze:

Wichura tym bardziej dziwie się Twojej lapidarności i binarności która wielokrotnie podkreślałeś w swoich wypowiedziach. Jeżeli ktoś pisze o dominacji i uległości to dla mnie jest system zero jedynkowy, ktoś jest dominujący a ktoś uległy koniec kropka.

Dla mnie jest sprzecznością bycie osoba dominującą i patrzenie na potrzeby osoby uległej i jeszcze jej rządania gusta i preferencje...

Owszem każdym patrzy przez inny pryzmat, ale jeżeli ktoś pisze o sobie dominujący a o swoim partnerze uległym to niech tak będzie...

Popatrz na zdanie:

Jestem dominujący ale patrzę na potrzeby uległej...

wszystko co było napisane przed „ale” nie ma znaczenia...

Jeśli trzymasz się zasady Safe, Sane & Consensual, poza jasnym określeniem kto jest kim, zazwyczaj masz słowo bezpieczeństwa. Jeśli iść tak czarno - biało, jak napisałeś, strona uległa ma trzymać gębę na kłódkę, tak? Odpowiedzialność - to cecha osoby dominującej. Chyba, że ktoś chce mieć bezwolną kukłę - osobiście nie lubię niemych uległych. Wolę łamać, a by to robić, muszę wiedzieć na czym działam. Dojrzale dominujące osoby wiedzą, że ich siła bierze się m. in. z osoby uległej. Tak to widzę w dużym skrócie. Temat był dawno, ale musiałam dorzucić swoje.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...