Skocz do zawartości
Cuckoldplace

partnerka która lubi takie zabawy (cuckold)

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, Franki74 pisze:

Co racja to racja i trudno się nie zgodzić ale pogadamy jak go zabraknie  

No na szczęście nie mam tego problemu , a żona lubi nocne igraszki .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. My mamy z żoną te same fantazje (cuckold, dogging, uległość). Od około 10 lat o tym rozmawiamy przed seksem, w czasie seksu i normalnie. W czasie fantazjowania żona na wszystko się zgadza, nawet na większą ilość partnerów jednocześnie. A jak dotąd żadne z nas nie wyszło z inicjatywą, żeby to zrealizować w realu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Adam7007 pisze:

A jak dotąd żadne z nas nie wyszło z inicjatywą, żeby to zrealizować w realu.

Dlaczego?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie podświadoma obawa jak zereaguje partner, nie mam pojęcia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Adam7007 pisze:

obawa jak zereaguje partner,

Skoro piszesz wyżej ze od 10 lat rozmawiacie o tym także poza chwilami uniesień to nie rozumiem skąd ta obawa. 

Znam osobiście takich co nie mają tak dobrze. Do dzieła więc. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha, następny który uważa, że to proste. Otóż nie, proste to nie jest.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Adam7007 pisze:

Ha, następny który uważa, że to proste. Otóż nie, proste to nie jest.

Nie powiedziałem, że to proste. Gdyby było proste to miałbym poroże jak łoś świetego Mikołaja. A nie mam (chyba) nawet małego różka. 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyna prawdziwa rada jaką otrzymałem tutaj, brzmiała: "Czasem lepiej zostawić wszystko w sferze fantazji"... Ale była też i taka: "Opłać mi hotel i jedzenie, przywrowadź żonę, to ci ją zerżnę"...

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również nie wiem co byłoby gdybym zrobił z P-N ten krok dalej. 

Nie wypowiem się na temat drugiej rady. Brak mi słów :facepalm:

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego warto próbować, smakować czegoś nowego. Nie wrzucać się na głeboka wode ...

My z byłą żona zaczynalismy małymi kroczkami: pojechaliśmy do swinegrs clubu tam mogliśmy sobie popodglądać, obejrzeć, sprawdzić. Później spotkania z dodatkowymi facetami, parami, nie było żadnego ciśnienia na nic, jak coś komuś nie grało to sie przerywało wszystko. 

W ten sposób sprawdzaliśmy granice jak i je przesuwaliśmy, była tez możliwosc szybkiego wycofania sie ale nie zostawialiśmy fantazji bo z nimi jest jak z marzeniami. Uważam, że trzeba je realizować aby całego życia nie stracic na myslenie "jakby to było gdyby".......

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...