Skocz do zawartości
Cuckoldplace

partnerka która lubi takie zabawy (cuckold)

Rekomendowane odpowiedzi

E tam... Hotki tu już takie znudzone i zblazowane, że dla odmiany zamiast czarującego i błyskotliwego samca alfa wpatrują niemytego i niegramotnego brutala z lasu ;)

Jenny .... :redevil:

Czyzbyc mnie opisywala..... :lach: :lach: :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jenny .... :redevil:

Czyzbyc mnie opisywala..... :lach: :lach: :lach:

Jaski, nie znam Cię na tyle dobrze ;)

A co, wpisujesz się w ten opis z moich marzeń?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co, wpisujesz się w ten opis z moich marzeń?

A ja myslalem, ze od dawna pasuje jak ulal :facepalm:

Nawet poczulem sie "wywolany do tablicy" :lach:

A nawet, gdyby byly jakies niedomagania, to dla Ciebie , moge sie dostosowac.

Np, przestac myc, a nawet i cebula wysmarowac, co by swadek byl bardziej intensywny  :lach: :lach: :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to o czym piszecie jest kwestią poczucia "estetyki" hotki. Jedna woli "brodacza z lasu", druga woli "wykształciucha", a trzecia chama i gbura. Tak samo jest z savoir vivre. Każdy z nich może go mieć lub nie posiadać, ale każdy tez może maskować się z tym. Tylko, że każde maskowanie wcześniej czy później i tak wyjdzie. 

Ważne jest, żeby mężczyzna pasował hotce , a jednocześnie rogacz miał satysfakcję z tego, że to właśnie ten bierze sobie jego żonę w danej chwili...

I to chyba wszystko w tej kwestii..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaprawdę odkrywcze ;)

I "bardzo w temacie". ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy temat. Mmoże kiedyś zaistnieje w naszym związku. Póki co ani ja ani mąż  tego nie chcemy (mojego dodatkowego partnera) , ale wiadomo ze apetyt rośnie w miarę jedzenia....

Matko! czytając to forum utwierdzam się w przekonaniu które mam o sobie od dzieciństwa, że ja chyba jestem facetem w skórze kobiety o preferencjach homo :D;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy temat. Mmoże kiedyś zaistnieje w naszym związku. Póki co ani ja ani mąż  tego nie chcemy (mojego dodatkowego partnera) , ale wiadomo ze apetyt rośnie w miarę jedzenia....

Matko! czytając to forum utwierdzam się w przekonaniu które mam o sobie od dzieciństwa, że ja chyba jestem facetem w skórze kobiety o preferencjach homo :D;)

Skoro facet jest uległy, zgodnie z Waszym opisem to czego on może chcieć?

Nie jest przypadkiem tak, że musi zaakceptować wolę swojej Pani?

Nie jest tak, że to Twoje chęci determinują całą małżeńską układankę?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pisze ONA: Napewno tak jest że to ja decyduję. Ale nie zrobilabym nic co jemu mogłoby sie nie spodobać. Chciałabym trafić w jego gusta i preferencje. Mimo że jest uległy, w swojej całej skytości ma wiele życzeń....

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pisze ONA: Napewno tak jest że to ja decyduję. Ale nie zrobilabym nic co jemu mogłoby sie nie spodobać. Chciałabym trafić w jego gusta i preferencje. Mimo że jest uległy, w swojej całej skytości ma wiele życzeń....

Z pełnym uznaniem, ale z tego co napisałaś to nie ma nic wspolnego z uległością w dosłownym jego słowa znaczeniu. Bynajmniej ja tego nie widzę.

Ps. Nie jestem ślepy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W ja w pełni widzę i rozumiem taki układ. A nie mam wzroku sokoła więc jak widzisz @Husband ile ludzi tyle podejść a i do tematu dominacji każdy może podchodzić inaczej i tak jemu się żywnie podoba ;)

Swoją drogą @Hoopsy ciekawy ten układ macie. Chętnie od czasu do czasu poczytam na forum "co u Was" :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...