Skocz do zawartości
Cuckoldplace

partnerka która lubi takie zabawy (cuckold)

Rekomendowane odpowiedzi

- każdemu. Można stosować etykietę, a jednocześnie lubić perwersje. Otwarcie mówić o fantazjach. Można z powodzeniem na odwrót.

Można stosować etykietę a jednocześnie lubić perwersje. Np "zaraz Cię zdzielę w jape Skarbie, bo taką mam fantazję, lecz pamiętaj, że to zdzielenie będzie jedynie środkiem wyrazu mojej perwersji". I  MLASK w jape. Jest i perwersja i savoir vivre, gdyż Pani nie została postawiona nagle w sytuacji bez wyjścia. Mogła się uchylić, lub zaproponować własną wersję tej fantazji, np najpierw kwiaty. A potem otwierasz przed nią drzwi do samochodu... I wszyscy wykształceni są zadowoleni i nikt nie jest samotny ;)

• Lubię 11
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można też takiej Pani zamknąć drzwi przed nosem , a potem przeprosić ;)

- nawet, tak trzeba. 

I cel osiągnięty - ważna pierwsza reakcja. I z klasą.

O ile masz na myśli drzwi od auta (kontynuacja wypowiedzi poprzedzającej), to nie zauważyłem, aby gentleman zatrzymujący się na poboczu, a rozmawiający ze stojącą panią... wysiadł. Co dopiero, po ustaleniach, otworzył drzwi.

post-15000-0-00153000-1435059491_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba śnię!  :facepalm:  :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba śnię!  :facepalm:  :lach:

- ile to komentarz, do mojego wpisu, to chętnie wyłuszczę? Nie jestem bezradny.

O ile nie, to przepraszam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyłuszczaj, nie ma potrzeby.

EOT

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A potem otwierasz przed nią drzwi do samochodu..

dobrze jest też zamknąć za panią  drzwi  na wypadek gdyby lubiła sobie nimi trzasnąć - oczywiście bezwiednie :)

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z moją (już niestety byłą, choć ciągle się staram odzyskać, bo kilka ładnych lat związku z tak cudowną kobietą ciężko jest skreślić) kobietą długo dochodziliśmy do tego, że oboje chętnie byśmy kogoś zaprosili. Gdzieś zresztą to tutaj opisywałem, niemniej w końcu udało nam się znaleźć osobę i... No i koniec.Pomijając fakt ogromnej straty, bo nie wiem, czy znajdę jeszcze kogoś tak wspaniałego, boli mnie, że jakakolwiek następna nie będzie chciała iść w klimaty DP, cuckold plus wszelakich innych fetyszy, które nas kręciły.
To jest jednak spory problem, żeby zgrać się, gdy pewne fantazje wykraczają poza standard.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Komu nie przeszkadza, kochankowi czy kochance? Bo chyba nie zrozumiałam.

- oczywiście, że obojętne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak samo trudno znalezc odpowiedniego partnera , wielu tylko czuje sie rogaczem :P

... ale trudno też znaleźć odpowiednią partnerkę. Zwykle chyba jest tak, że świadomość, chęć, czy jak to tam nazwać bycia rogaczem lub HW rodzi się w trakcie związku. Jest to chyba skomplikowany i długotrwały proces. Uświadomienie sobie, uświadamianie partnerowi, akceptacja oczekiwań, brak akceptacji. Samo uświadamianie swoich potrzeb partnerowi czyli propozycja nowej, innej konwencji współżycia erotycznego może przybierać formę bezpośrednią - tak. Mam takie oczekiwanie, tego chcę, tego potrzebuję lub formę pośrednią w postaci sugestii, "rozmów niedokończonych" (tak jak to u mńie jest, więcej na pw).

Wydaje mi się że do cukoldu się dojrzewa (wypowiadam się jako rogacz). Nabywa się go z czasem i ten czas i dystans do przeżyć pozwala na zrowumieńie jego istoty. Ale ten czas, to także czas "dorobku" i uwikłań. Kredytów, które wiążą trwalej niż przysięga małżeńska, dzieci i dużych i małych, które też wiążą. Logistyki, na którą ma wpływ i kredyt, i dizeci i praca i środowisko.

Nabywa siė go z czasem (świadomości), więc wszystko to co powyżej jest już poukładane.

I co wtedy kiedy tę świadomość ma tylk jedna ze stron? Kiedybdruga strona ingoruje wszelkie sygnały?

Fajńie jest kiedybdruga strona powie - przepraszam ale mnie to ńie interesuje. Ale kiedy mówi "ok mńie siė to podoba" ale poza taki oświadczeniem nie jest aktywna? Nie stara się budować, współbudować zapropońowanej i zaakceptowanej relacji?

Do tanga trzeba dwojga.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- nawet, tak trzeba. 

I cel osiągnięty - ważna pierwsza reakcja. I z klasą.

O ile masz na myśli drzwi od auta (kontynuacja wypowiedzi poprzedzającej), to nie zauważyłem, aby gentleman zatrzymujący się na poboczu, a rozmawiający ze stojącą panią... wysiadł. Co dopiero, po ustaleniach, otworzył drzwi.

bo "dżentelmen" był mało rozgarnięty - mógł domknąć panią szybą i tak unieruchomioną miałby całą "do dyspozycji" - mógłby realizować wszystkie fantazje jako brutalny drwal z lasu

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...