Skocz do zawartości
Gooshka

Maleńki sukces:)

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to - oboje - osiągnęliście??

Sama nie całkiem wiem. Przez jakiś czas w przeszłości próbowałam zagaić temat, kilkukrotnie próbując fantazje łóżkowe zamienić w poważną rozmowę. Niestety jak wiesz byłam przekonana, że nie trafiam na podatny grunt, sądziłam, że mąż nie jest zainteresowany urzeczywistnieniem fantazji a nawet, że takie pomysły go irytują. Jednak nie pisałam, że między mną a mężem nie iskrzy, pisałam jedynie, że nasze pragnienia nie pokrywają się aż do teraz:) Zaskoczył mnie swoim pomysłem, zszokował konsekwencją w działaniu. Teraz wydaje mi się, że mimo lat razem nadal istniały tabu, ciągle tkwił w poczuciu moralnego porządku i chyba się wstydził:)  
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz wydaje mi się, że mimo lat razem nadal istniały tabu, ciągle tkwił w poczuciu moralnego porządku i chyba się wstydził:)

pańcio: świetnie to określiłaś! Mamy takie samo zdanie na ten temat, tkwiliśmy razem w poczuciu moralnego porządku. A sex teraz jest świetny, ja sam żony nie poznaje :) jest jak za czasów szkolno-studenckich :) nawet jak jestem w pracy przysyła mi mmeski a to cycuś, a to cała nago hahahaha :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama nie całkiem wiem. Przez jakiś czas w przeszłości próbowałam zagaić temat, kilkukrotnie próbując fantazje łóżkowe zamienić w poważną rozmowę. Niestety jak wiesz byłam przekonana, że nie trafiam na podatny grunt, sądziłam, że mąż nie jest zainteresowany urzeczywistnieniem fantazji a nawet, że takie pomysły go irytują. Jednak nie pisałam, że między mną a mężem nie iskrzy, pisałam jedynie, że nasze pragnienia nie pokrywają się aż do teraz:) Zaskoczył mnie swoim pomysłem, zszokował konsekwencją w działaniu. Teraz wydaje mi się, że mimo lat razem nadal istniały tabu, ciągle tkwił w poczuciu moralnego porządku i chyba się wstydził :)  

Warto się dowiedzieć co się takiego stało w zaspanym mężu. Jakaś eksplozja. coś zobaczył, piorun trafił? A może poczuł,że czas najwyzszy się obudzić, bo lata lecą i jak dalej będzie spał, to zaśpi na dobre?   Bo na samo znudzenie "moralnym porządkiem" bym nie stawiał.

Serio, warto się dowiedzieć. Jak się dowiesz, to można z tego będzie czerpać. taka "woda życia"   :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...