Skocz do zawartości
Gooshka

Maleńki sukces:)

Rekomendowane odpowiedzi

Na początek gratulacje  :indians:

Taka podniecająca wiadomość, a w dodatku sama w biurze? Coś mi przemknęło przez myśl  :redevil:

Wiem jak to jest być samemu w biurze  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem jak to jest być samemu w biurze 

Ja też wiem, zazwyczaj okrutnie nudno :lach:  
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też wiem, zazwyczaj okrutnie nudno   

No nie wiem... Na ogół udawało mi się znaleźć jakieś zajęcie  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zajęcie to ja mam.... nazywa się pozorowanie pracy. Bardzo męczące:D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już jutro:) Od dwóch dni atmosfera w domu jest prawie iskrząca. Mój mąż łazi za mną, ociera się i bezwstydnie uśmiecha. Nie tylko ja jestem tym podniecona i on chyba kipi. Choć obiecałam sobie nie ekscytować się za bardzo, nie okazywać niecierpliwości chyba słabo mi się udaje. Jestem podniecona, zniecierpliwiona i zwyczajnie ciekawa. Myślałam, że zaczną piętrzyć się problemy, że nie znajdziemy nikogo kto chciałby się w ten sposób "zabawić", że miejsce będzie trudne do zorganizowania a ku mojemu zaskoczeniu wszystko poszło bardzo gładko. Podejrzewam że ten mój skurczybyk przygotował sie już wcześniej, byłoby to do niego podobne strasznie metodyczny jest. 

Chyba nie wytrzymam:D

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale opowiesz, prawda? Bo jak nie to puszczam jednego kciuka :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...