Skocz do zawartości
Gooshka

Maleńki sukces:)

Rekomendowane odpowiedzi

Chwila przed 8 rano, nudna biurowa atmosfera a w torebce odzywa się sygnał SMS. To mój pan mąż zaraz po przebudzeniu napisał mi o podjętej decyzji. Napisał, że chce zobaczyć jak pieszczę innego męzczyznę ręką.... No cóż nie wiele ale myślę, że w dobrym kierunku i radość jakby podwójna bo zwyczajnie nakręcił mnie już na resztę dnia:D

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to teraz musisz szykować wymówkę przed współpracownikami jak spytają się Ciebie skąd ten banan na twarzy :)

A Tobie ciekawe jak pójdzie skupianie się na pracy? :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jestem jak do tej chwil sama w biurze.... i dobrze mi z tym :evil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Noooo... metoda małych kroczków. ;)  Gratuluję i życzę, by potem ruszyło lawinowo! :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje :)

W końcu powiało optymizmem u Ciebie, bo już bywało niekiedy smutno, bardzo smutno.

Nie możesz teraz takiej okazji wypuścić z ....ręki ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zamierzam wypuścić aż do końca:) 

Napisałam mężowi, że chcę to zrobić w ten weekend. Niech się zmobilizuje... troszeczkę, ja czekałam to on niech się pośpieszy.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu pani: jak ja powiedziałam mojemu mężowi o fantazji tzn. ja i dwoch facetów to oszalał ... z radości i nie tylko. Mam nadzieję że u was też akcja się rozwinie. Powodzenia.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz jestem pewna, że wszystko zmierza we właściwym kierunku.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...