Skocz do zawartości
Kochanek_93_KrK

Fantazja mojej Hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Był piękny, słoneczny poranek. Obudziliśmy się zmęczeni po bardzo intensywnej nocy. od samego południa szykowałam się na dzisiejsze spotkanie. Pełny make- up, idealnie ułożone włosy, wypielęgnowane i pachnące ciałko... Ubrałam piękna, czarna i dość skąpa sukienkę z dość pokaźnym wycięciem z tył, do tego bardzo wysokie, czerwone szpilki :*                                           

Byłam umówiona na 19 w jednej z naszych ulubionych, zacisznych knajpek w centrum Krakowa. Wchodząc już do restauracji zauważyłam mojego niedawno poznanego przyjaciela. Podeszłam bliżej do stolika, na samym już początku Dawid skradł mi soczystego buziaka. Wykwintna kolacja, wino... Coraz lepiej nam się rozmawiało.                                                                                                              

Po chwili nieznajomy zbliżył się do mnie, odsunął moje włosy na bok i zaczął namiętnie całować moja szyje. Jego ręką powędrowała na moja nogę i z minuty na minutę wędrowała coraz wyżej :* W pewnym momencie Usłyszałam, ze Dawid chce już wyjść, złapał mnie dość mocno za dłoń i wyszliśmy na zewnątrz. Po chwili udaliśmy się do taxówki. Tam dopiero się zaczęło.... Dawid zaczął mnie namiętnie całować, jego ręka znajdowała się na mojej cipce. Z minuty na minutę czułam jak staje się coraz bardziej mokra. Po chwili mężczyzna ściągnął mi majtki, zaczął delikatnie dotykać mojej mokrej, ciasnej cipki i wsuwać do niej palce. Za chwilę znowu zniżył się i zaczął robić mi pożądana manetkę. Byłam w siódmym niebie, poczułam ze zbliża się orgazm. Jęczałam jak dziwka i tak też się czułam. Fala cieplej, damskiej spermy spłynęła po dłoniach nieznajomego. Wreszcie on pochylił się nade mną i nabił mnie na swojego wielkiego kutasa!                                                                                                         Ojj Było mi jak w niebie. Wyciągam telefon i nagrałam filmik jak pierdole się jak dziwka z innym facetem! Wysłałam Ci go zaraz skarbie, a w odpowiedzi otrzymałam zdjęcie Twojego sterczącego kutasa zalanego sperma! To jeszcze bardziej mnie nakręciło. Pieprzyliśmy się jak wariaci. Poczułam jak fala gorącej spermy zalewa moje wnętrze. Po chwili samochód się zatrzymał. Spoglądam przez okno, a tu tylko las ,krzaki, nic więcej. Podniecona czekałam co nadal się stanie. W pewnym momencie drzwi taksówki otworzyły się i moim oczom ukazał się przystojny, młody kierowca. Byłam zdezorientowana, nie wiedziałam co dalej się stanie. Ręka mojego kochanka znajdowała się na cackach a  ten drugi zaczął dotykać mnie po nogach. Jego dłoń wędrowała coraz wyżej, aż wreszcie spoczęła na mojej dość już zmęczonej, Siwej, mokrej, cipce. Zaczął rozchylać moje wargi i delikatnie wsuwać swoje palce do cipki, ten drugi z kolei wsadził swojego kutasa do mojej buzi i zaczął rozjeżdżać moje gardło. Zaczęłam się krztusić, a w zamian otrzymałam mocne uderzenie w prawy policzek, ale to dopiero mnie podkręciło. Czułam się jak rasowa suka!!!                                                 

Znów to wspaniałe uczucie, fala gorącej spermy oblała moja cipke. Drugi zaś nadal ruchał moja buzię. Czułam Się wyczerpana, ale podniecenie potęgowało wszystkie uczucia. Nagle facet zniżył się i zaczął wsuwać we mnie swojego ogromnego kutasa. Czułam ogromny bol, ale dla niego byłam w stanie znieść wszystko. Na początku czułam jakbym była rozrywana w środku, następnie zamieniło się w to tak ogromna przyjemność, której nie potrafię opisać. Czułam się bardzo podniesiona, co chwilę pojękiwałam jak dziwka!!! Ooo tak, znowu to cudowne uczucie! Kolejna porcja spermy trafiła do mojego wnętrza. W powietrzu unosił się nadal zapach spermy, pomieszany z ogromnym podnieceniem.

Za godzinę byłam już w domu, rozebrałeś mnie już w samych drzwiach. Zaraz udaliśmy się do naszej sypialni. Tam dokładnie wylizałeś pozostałości spermy moich przyjaciół!! Kochaliśmy się długo i namiętnie, tak mocno jak nigdy! Tej nocy nigdy nie zapomnę, na zawsze pozostanie w mej pamięci!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to czas fantazje wcielic w zycie ;)

Nic, tylko pozazdroscic Hotki z takim podejsciem i checia do doprawiania rogow.

Powodzenia zycze i rogow az pod chmury ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ohhh kurcze, fantazja z taksowkarzem mmmm z checia wcielilabym ja w zycie gdyby tylko po poznaniu jezdzili chetni,zadbani Panowie w taksowkach :))))))

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...