Skocz do zawartości
AdamWGW

Stringi na plaży

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry, taki mamy zaściankowy klimat.

PRL wychował na krajowych plażach, na zachód szansę mieli wyjechć nieliczni.

W Egipcie, Tunezji frywolności nie ma, ale za to jest najtaniej.

Na Włochy, Francję to nie stać już tak wielu.

Potrzebna jest zmiana pokoleniowa, aby to postrzeganie zmienić.

Sorry, zostanie stare pokolenie, bo młode musi emigrować - niewolników na wczasy nie stać.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem rok temu w Egipcie, jest to kraj w którym sie bardziej zakrywa niż odkrywa, ale i tak sporo panienek leżało w skąpych strojach, topless itp

W Egipcie, Tunezji frywolności nie ma, ale za to jest najtaniej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię to obserwować, 

- niekiedy obserwowanie publiki, jest dużo ciekawsze niż sceny, czy katedry.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie z kolei zastanawia inna kwestia: Jak to jest, że dla Polaków w zagranicznych kurortach wszystko jest ok - stringi są ok, toples jest ok, mikrobikini jest ok, białe półprzezroczyste majtki są ok itd itd. I nikt nie robi z tego sensacji. Nikt się nie boczy, nikt się nie obrusza, nie komentuje itd itd. A na naszych rodzimych plażach to wszytko jest be.

Być może ci kórzy się obruszają w Polsce, to inni, co nie dziwią się za granicą.

HIPOKRYZJA

Boimy się powiedzieć, że jesteśmy "wyrozumiałym małzeństwem" (to rozumiem bo też nie głoszę wszem i wobec, że czekam az ktoś zechce przelecieć moją żonę), ale krytyka innych, za to co my lubimy, to juz godne najmocniejszego potepienia.

Po alkoholu to słychać, słychać prawdę, jak ktoś ma mocniejszą głowę i umie analizować treść "wódczanych wywnętrzeń".

Zrzuciłbym to na karb naszej zaściankowości i kompleksów. Czas powoli zaleczy ułomności :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mi ochoty narobiliście na wylegiwanie się na plaży...

Jeśli chodzi o topless to tylko kilka razy zdażyło mi się tak oplalać. Na malutkiej plaży naturystów koło Łodzi i na łódce na śtodku jeziora :P głównie wynika to z reakcji ludzi dookoła o których już pisaliście. Nie czułabym sie komfortowo gdyby obok mnie leżeli panowie rzucający niezbyt kulturalne odzywki, naburmuszone i gapiące sie baby czy chichoczący nastolatkowie uzbrojeni w smartfony.

Zdecydowanie wola jakieś zaciszne miejsca ;) a stringów na plaży nigdy nie mialam. Chociaż zawsze do opalania pupy podwijam zwykłe figi więc pewnie mogłabym i stringów spróbować ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z perspektywy czasu i minionego urlopu ośmielę się napisać, że na plaży stringi się zdarzały u mojej Madzi jednak ku mojej, i nie tylko, uciesze, bywały one tylko chwilowo na jej pośladkach

:-)

Stringi zatem na plaży owszem, jednak bez nich lżej :-)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tyłeczek Pani Malze w stringach czy bez wyglada obłednie  :aua:  z tego co bylo widac na dotychczasowych fotkach  :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tyłeczek Pani Malze w stringach czy bez wyglada obłednie  :aua:  z tego co bylo widac na dotychczasowych fotkach  :->

Dobra dobra, na zywo tez piszczałeś z wrażenia hihihihi :-)

A co do stringów to na wyjezdzie zagramanicznym tylko 1 pani (poza PM) miała stringi.... I srednioestetyczny tyłeczek :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Winny przyznaje ze Pani Malze zrobila na mnie wielkie wrazenie  :poklon:  :poklon:  :poklon:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra dobra, na zywo tez piszczałeś z wrażenia hihihihi :-)

A co do stringów to na wyjezdzie zagramanicznym tylko 1 pani (poza PM) miała stringi.... I srednioestetyczny tyłeczek :-)

Masz troche przerąbane bo przy twojej pani większość bywa "średnioestetyczna" :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...