Skocz do zawartości
AdamWGW

Stringi na plaży

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, może jestem mało oświecona i zbyt pruderyjna  :lach: ale w kontekście krajowych plaż publicznych jakoś mi to nie pasuje. Nie mam ochoty by oglądali mnie upojeni browarem z plastikowych kubków brzuchaci neandertale ani matrony z minami pałających zemstą czarownic, ani dziatwa biegająca z krzykiem wszędzie i po wszystkim. Znowu plaże w znanych zagranicznych kurortach bywają pełne jeszcze większego buractwa,,,, ehhh. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, może jestem mało oświecona i zbyt pruderyjna :lach: ale w kontekście krajowych plaż publicznych jakoś mi to nie pasuje. Nie mam ochoty by oglądali mnie upojeni browarem z plastikowych kubków brzuchaci neandertale ani matrony z minami pałających zemstą czarownic, ani dziatwa biegająca z krzykiem wszędzie i po wszystkim. Znowu plaże w znanych zagranicznych kurortach bywają pełne jeszcze większego buractwa,,,, ehhh.

A mi te miny i komentarze się właśnie podobają :) Ale ze mnie zboczek :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego zboczek? Dla mnie zwyczajnie nie ma w tym nic z erotyzmu, ludzie stawiający barykady z parawanów, znudzeni sobą małżonkowie, wkurwione matki i schlani mężowie. Dziadki i Bacie zbulwersowane choćby papierosem i że wiatr od morza...  To, że dla mnie jest to taka rzeczywistość wcale nie oznacza, że Ty nie możesz inaczej tego odbierać. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś widziałem taki obrazek, idzie dziewczyna w krótkiej mini, a za nią para chłopak ze swoją dziewczyną. Ona mówi do niego: "patrz jaka blachara", na co on odpowiada "no straszna", a na jego spodniach widać wielki namiot. I tak też, jest często z tą hipokryzją na plażach:) Ja lubię to obserwować, podobnie jak zazdrosne panie i inne dziwne zachowania. Podobnie jak obracających się za Piką panów czy kwaśne miny pań. Osobiście sam lubię popatrzeć sobie na pupy w stringach na plażach i basenach, ale ja mam swój gust :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś widziałem taki obrazek, idzie dziewczyna w krótkiej mini, a za nią para chłopak ze swoją dziewczyną. Ona mówi do niego: "patrz jaka blachara", na co on odpowiada "no straszna", a na jego spodniach widać wielki namiot. I tak też, jest często z tą hipokryzją na plażach:) Ja lubię to obserwować, podobnie jak zazdrosne panie i inne dziwne zachowania. Podobnie jak obracających się za Piką panów czy kwaśne miny pań. Osobiście sam lubię popatrzeć sobie na pupy w stringach na plażach i basenach, ale ja mam swój gust :)

Piki u nas jest podobnie oglądają sie kiwaja głowami ,dziwne miny jak tylko mam krótsza spodniczke . Co do komentarza to co biedny miał odpowiedzieć inaczej w łeb by dostał hehe i chce tu wlasnie podkreślić ze to dziewczyny są niezbyt normalne myśląc ze facet taki jest tylko w niej zapatrzony i sie nie obroci jak zobaczy kobietę w mini ;) masz racje obłuda .
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie nie ma bardziej podniecającego widoku jak piękna dupeczka w stringach na plazy.. 
Jak moja dupeczka ubiera taki strój 'mini bikini' to nie ma faceta który by sie za nią nie obejrzał ;) Mega mnie to jara.
A zaczeło sie wszystko stopniowo, najpierw gdzies na uboczu, pozniej coraz blizej ludzi itd.. Teraz nawet w takich miejscach jak jeziora, stawy tak sie opala, mimo, że żadnej kobietki tak nie spotkalismy :)
Ahh pieknie :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie z kolei zastanawia inna kwestia: Jak to jest, że dla Polaków w zagranicznych kurortach wszystko jest ok - stringi są ok, toples jest ok, mikrobikini jest ok, białe półprzezroczyste majtki są ok itd itd. I nikt nie robi z tego sensacji. Nikt się nie boczy, nikt się nie obrusza, nie komentuje itd itd. A na naszych rodzimych plażach to wszytko jest be. 

Takie są niestety moje obserwacje. Będąc na wakacjach za granicą nie widziałem nigdy natarczywego wzroku podpitego Janusza wpatrującego się w nabrzmiałe od zimnej wody cycki kobiet w toples. Nie widziałem również tak charakterystycznego u nas "rozbijania obozu" w około atrakcyjnych pań w kusych skąpych strojach, bardzo często toples. Również nie zauważyłem ani nie spotkałem się z jakimiś dziwnymi komentarzami w stronę pań prezentujących swoje wdzięki. Jak widać tam można się zachować. A w Polszy??

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doktorze nie jest beee, ale był gdzieś taki przypadek, że na basenie bodaj w Szczecinie laski opalały się topless i dostały po mandacie, których nie przyjeły i sprawa toczyła się w sądzie .... :facepalm:  Polska to dziki kraj :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale był gdzieś taki przypadek, że na basenie bodaj w Szczecinie laski opalały się topless i dostały po mandacie, których nie przyjeły i sprawa toczyła się w sądzie .... :facepalm:

Wiem, znam tą historię. Wspomniałem o niej w jednym z moich wcześniejszych postów w tym temacie.

Najładniejszy strój kąpielowy to właśnie toples :) Choć w Polszy podobno jest to karalne.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie z kolei zastanawia inna kwestia: Jak to jest, że dla Polaków w zagranicznych kurortach wszystko jest ok - stringi są ok, toples jest ok, mikrobikini jest ok, białe półprzezroczyste majtki są ok itd itd. I nikt nie robi z tego sensacji. Nikt się nie boczy, nikt się nie obrusza, nie komentuje itd itd. A na naszych rodzimych plażach to wszytko jest be. 

Może do zagranicznych kurortów jeżdżą inni Polacy :)

A tak poważnie, żyjemy w takim środowisku w jakim żyjemy ( a kto wejdzie między wrony...), jednak ludzie, którzy jeżdżą po świecie widzą, że można zachowywać się inaczej - normalnie. Nawet jeśli byli wychowani w polskim zawistnym środowisku, to z każdego wyjazdu zagranicznego coś zaczerpną i zachowują się inaczej.

Natomiast jeśli ktoś jeździ tylko nad polskie morze... podczas krótkiego urlopu z korporacji...., wyrywa się ze swojego zawistnego

środowiska, aby spotkać się na plaży z podobnymi do siebie...

Nie wymagajmy cudów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...