Skocz do zawartości
AdamWGW

Stringi na plaży

Rekomendowane odpowiedzi

ale kim ja jestem, żeby komuś zakazywać jak się dobrze czuje.

Posklejałeś ze sobą dwa cytaty,  wypowiedzi dwóch osób, dodając jeszcze od siebie swoją opinię, która nijak się ma do owych cytatów, gdyż żaden z autorów o jakimkolwiek zakazie się nie wypowiadał.

Proszę o bardziej uważne "podbieranie" wypowiedzi innych dla celów własnej wypowiedzi, bo inaczej wychodzi całkowity bezsens, a autor użytego cytatu może się zirytować, że wkładasz mu w usta coś czego nie wypowiedział.

;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o bardziej uważne "podbieranie" wypowiedzi innych dla celów własnej wypowiedzi, bo inaczej wychodzi całkowity bezsens, a autor użytego cytatu może się zirytować, że wkładasz mu w usta coś czego nie wypowiedział.

Postanawiam się poprawić i więcej nie grzeszyć :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A My spotkaliśmy parę razy facetów w stringach. Który by się odważył? Bo ja raczej nie.

M.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wkładasz mu w usta

Jako tematyczną karę może wybrać albo strapon od Illi, albo real one...

;-)

:facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- idzie już w kierunku wody?

Wejdzie, nie wejdzie? Jaką ma? Co będzie widać?

Taka niepewność. Zmysłowe. 

Taka forma ekshibicjonizmu na plaży.

Trochę za bardzo wycięte jak na mój gust.

Niewiele kobiet by się zdecydowało na taki dół od kostiumu który po zamoczeniu ujawnia "zawartość".

Nieprzyzwoicie tak paradować.

Ale można pokusić i być może kogoś zachęcić....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Was zaskoczę :D

Uwielbiam, jak żona ubiera jeden ze swoich strojów ręcznej roboty - mówię o haftach koniakowskich.

Dla przykłądu proszę kliknąć : http://www.koniakow.com/shop/images/beachwear_koniakow_set_01_3.jpg

Stroje są przeźroczyste... Ale trzeba się wpatrzeć... Można zobaczyć dokładnie suteczki, kształt cipki itd...

Bez wpatrywania NIC nie wiadać - normalny strój - tylko z bliska okazuje się mocno prześwitujący. Czasem niesforny sutek wymknie się pomiędzy plecionkę - mega radocha :P

Jedyną wadą jest to, że po zmoczeniu przez jakiś czas strój jest "sztywny", więc może więcej odkrywać niż zakrywać...

Tylko czy to wada? :P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Was zaskoczę :D

Uwielbiam, jak żona ubiera jeden ze swoich strojów ręcznej roboty - mówię o haftach koniakowskich.

Dla przykłądu proszę kliknąć : http://www.koniakow.com/shop/images/beachwear_koniakow_set_01_3.jpg

Stroje są przeźroczyste... Ale trzeba się wpatrzeć... Można zobaczyć dokładnie suteczki, kształt cipki itd...

Bez wpatrywania NIC nie wiadać - normalny strój - tylko z bliska okazuje się mocno prześwitujący. Czasem niesforny sutek wymknie się pomiędzy plecionkę - mega radocha :P

Jedyną wadą jest to, że po zmoczeniu przez jakiś czas strój jest "sztywny", więc może więcej odkrywać niż zakrywać...

Tylko czy to wada? :P

Na plaży widziałem efekt wow, u facetów na widok takich prześwitów i lekkie zniesmaczenie co niektórych pań.

Ale też przyglądały się.

Te haftowane nawet ciekawe.

Mi bardzo podobają się takie kolorystyczne kontrasty. Jakiś turkus z żółtym itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...