Skocz do zawartości
AdamWGW

Stringi na plaży

Rekomendowane odpowiedzi

No skoro niektórym nie wypada, bo ciało nie tak już piękne, a może nawet nigdy piękne nie było, to chyba jednak wracamy. ;)

No i nie twierdzę, że na widok każdego gołego zadka należy się zachwycać, bo to "politycznie poprawne". ;)

A z ciekawości - jaka jest za stara? Serio pytam! :)

Zgadzam się w 100%! :)

Po prostu jak mi się nie podoba - nie patrzę, nie komentuję. :)

Gdzie masz napisane u pani Malze ze nie wypada bo cialo nie takie?

Zou.... Nie nadinterpretowywywywuj

Powtarzam. Nie wiesz o co chodzi, dopytaj :-)

Powod z gola inny z tego co wiem bo i pani malze ma powazniejsza interpretacje

Co do mojego zdania o wiek.

Wiem wiem ze temat taki byl walkowany, zawsze pelen emocji

Za stara to wtedy wg mnie kiedy w moim SUBIEKTYWNYM i calkowicie pwywatnym odczuciu!!!!! dupa w strigach jest nieapetyczna bo wisi spod stringow jej skora jak zazdroski w oknie.

Kiedy skora nie z tych lat, a w glowie nosicielki wrazenie ze ma nadal naście lat np

Moje odczucia, tylko moje

Wiekowo?

Hmmm

Na tą chwile okolice 50+

Buziaki :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Malze w Twoim wypadku to musi być piękny widok  

prowokatorze!!!!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

illa, dnia 18 Czerwca 2015 - 23:00, napisał(a): To już goła dupa lepiej i ładniej wygląda :) AMEN.

A ja tam lubię dupę w stringach zarówno na plaży jak i wszędzie indziej. Pewnie, że mi się może jakaś tam nie podobać, ale kim ja jestem, żeby komuś zakazywać jak się dobrze czuje.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

prowokatorze!!!

Każdy sposób dobry żeby ujrzeć to co piękne i sexowne ;-) Pani Małże wiele bym dał żeby zobaczyć ten widok na żywo;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo lubię bikini w komplecie ze stringami...sama takie posiadam-z dwóch powodów:

1. ciało ładnie opalone, wygląda bez białych śladów po opalaczu...owszem,gdy jest mozliwość chętnie się ich pozbywam

całkowicie (nawet pozbawiona tylko górnej części garderoby jestem szczęśliwsza)

2. ciało zadbane, ładnie się prezentuje i przyciąga uwagę innych plażowiczów;-)

Muszę jednak dodać,że nie każdemu wypada, delikatnie mówiąc, i nie wszędzie ujdzie, prezentować się w stringach.

Panie Małże, a ja się pytam - co tu jest do nadinterpretowania, hę???

Nie każdemu wypada, bo co? Bo obok ksiądz leży, czy muzułmanin? Nie! Bo ciało już niekoniecznie piękne i/lub w metryce nie ten rocznik. Czyż nie?

Ale jeśli to nadinterpretacja, to przecież nie szepczę po kątach i Pani Małże jak najbardziej może się do owej odnieść. :) Prawda? 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym niewypadaniem to w ogóle dziwna sprawa jest. Ogólnie to faktycznie mamy jakiś kanon piękna (dzisiejszych czasów jedynie), co niby nam pozwala oceniać fajną lub niefajną dupę, ale ja uważam, że jeśli coś nie jest zakazane przez prawo, to jest to dozwolone i poczucie estetyki innych powinno mało obchodzić osoby które danego czynu się dopuszczają. Jeżeli ktoś chce niech chodzi, bo dojdziemy do sytuacji, w której będę musiał chować swoją mordkę za kominiarką bo się komuś nie podoba. Zawsze można powiedzieć, że jak się komuś nie podoba to niech nie patrzy i tyle. Może ja jestem zwolennikiem zadbanego ciała, ale nie mi decydować kto ma swoje pokazywać itd. Plaża jest publiczna i idąc tam musimy się spodziewać pań w stringach jak i panów z obwisłymi brzuchami i wszystkich innych, którzy nam się nie podobają, a jak nam się nie podoba to pozostaje zakup prywatnej plaży albo zabarykadowanie się w domu, a wtedy na pewno nikt nam się w oczy rzucał nie będzie. Kobiety chodźcie więc w stringach jeśli tylko lubicie.

W tle (a dla mnie raczej na pierwszym planie) pojawia się inny problem polskich plaż nad morzami i jeziorami. Mianowicie: HotPiki w stringach i toplessie siedzi sobie na gorącym piasku i smaży swoje zgrabne ciało, a tu niczym tur na puszczy zaczyna huczeć "eeee Stafan patrz ku***a jaka dupa z cycami na wierzchu siedzi, eee mała!!...." :)

Coś z czym ciężko się spotkać w krajach o innych współrzędnych geograficznych,  niż nasz. Nie wiem co prawda jak na wschodzie, bo na pewnym półwyspie, który do niedawna należał do jednych, a teraz do drugich byłem w czasie, kiedy byłem zdecydowanie krótszy niż obecne nogi mojej pięknej HotPiki :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piki, panowie podziw wyrazili. Jak umieli najlepiej.  :facepalm:;) A  że do Wersalu daleko... ;)

Ale fakt, irytujące jest taki prostactwo.  :growgr:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wiele słów.... :)

Przetnę je w ten sposób. Fajny tyłek to taki, na który samiec chętnie rzuci okiem. I dodam dyplomatycznie że i owszem, oczywiście, dla jednych będzie to jędrna młoda pupa lat dwadzieścia jeden, dla innych, starsza nieco pupa lat pięćdziesiąt, która może wyglądać niczego sobie :) Ale de facto stringi na plaży, to chyba nie jest najlepszy pomysł jeśli ma to być higieniczne. Z drugiej znów strony w dupie mając higienę przez te kilka godzin, i jeśli pupa znakomita, to i widoki również. O patrzcie, już mi się nos wydłuża jak Pinokiu... Pinokiowi?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...