Skocz do zawartości
AdamWGW

Stringi na plaży

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę jednak dodać,że nie każdemu wypada, delikatnie mówiąc, i nie wszędzie ujdzie, prezentować się w stringach.

Fakt, do pracy zakładam sukienkę. ;)

Czyli wracamy do terroru idealnego, młodego ciała. Inne do odstrzału. ;)

Nie przepadam już za stringami na plaży, są zwyczajnie "ciut" niewygodne. Nie mam też ciała modelki, ale nawet gdybym miała, to zawsze znajdzie się ktoś, komu nie będzie się podobało.

Jeśli jednak będę chciała na plażę założyć stringi, to mam w dupie... niekoniecznie chodziło mi o paseczek stringów. ;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przepadam już za stringami na plaży, są zwyczajnie "ciut" niewygodne. Nie mam też ciała modelki, ale nawet gdybym miała, to zawsze znajdzie się ktoś, komu nie będzie się podobało.

Jeśli jednak będę chciała na plażę założyć stringi, to mam w dupie... niekoniecznie chodziło mi o paseczek stringów. ;)

pańcio: Zouza akurat Ty to w stringach, majtkach, majtach czy barchanach na plaży zapierała byś dech w piersi. Jesteś super zgrabna laseczka :)
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja zamawiam barchany! :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie wracamy

Wystarczyło dopytac Zou co autorka miała na myśli

A do pracy zakładaj jednak stringi to bardzo sexi.... Pod sukienką jednak :-P

Ja tam na plaży stringi Lubie choć nie byłbym zachwycony kiedy wlascicielka była w moim odczuciu za stara czy brzydka z punktu dupy widzenia :-)

Każdy ma jednak swoje akceptację i estetyki oczywista oczywistosc

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo lubię bikini w komplecie ze stringami...sama takie posiadam-z dwóch powodów: 1. ciało ładnie opalone, wygląda bez białych śladów po opalaczu...owszem,gdy jest mozliwość chętnie się ich pozbywam  całkowicie (nawet pozbawiona tylko górnej części garderoby jestem szczęśliwsza) 2. ciało zadbane, ładnie się prezentuje i przyciąga uwagę innych plażowiczów;-)

Pani Malze w Twoim wypadku to musi być piękny widok  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle nie lubię stringów, niezależnie czy to plaża czy nie.

Niewygodne, niehigieniczne i nieestetyczne.

To już goła dupa lepiej i ładniej wygląda :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie wracamy

No skoro niektórym nie wypada, bo ciało nie tak już piękne, a może nawet nigdy piękne nie było, to chyba jednak wracamy. ;)

Ja tam na plaży stringi Lubie choć nie byłbym zachwycony kiedy wlascicielka była w moim odczuciu za stara czy brzydka z punktu dupy widzenia :-)

No i nie twierdzę, że na widok każdego gołego zadka należy się zachwycać, bo to "politycznie poprawne". ;)

A z ciekawości - jaka jest za stara? Serio pytam! :)

Każdy ma jednak swoje akceptację i estetyki oczywista oczywistosc

Zgadzam się w 100%! :)

Po prostu jak mi się nie podoba - nie patrzę, nie komentuję. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A z ciekawości - jaka jest za stara?

Zuz, nie brnij w ten temat :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A z ciekawości - jaka jest za stara? Serio pytam! :)

Moja pupa jest za stara na stringi :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co powiecie na taki strój??

Bardzo ładny, zapewne wyróżniający od innych, oryginalny.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...