Skocz do zawartości
AdamWGW

Stringi na plaży

Rekomendowane odpowiedzi

niestety..nic z tego.. opalamy się bez strojów..

:-(

a wracając do mojego wpisu.. wielu na tym forum mamy naturystów?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dodam jeszcze takie, inne ujęcie wcześniejszego zdjęcia oraz bardzo stare , chyba rok 2000 lub 2001, przechodzący pomostem zejściowym na plażę ksiądz omal nie spadł na ten widok

oczywiście, wszystko na krajowych plażach

a co sądzicie o takim stroju?

post-5709-0-66064200-1434454858_thumb.jpg

post-5709-0-03269900-1434454914_thumb.jpg

post-5709-0-15026100-1434455116_thumb.jpg

• Lubię 14
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdarzają się:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Należymy do tych ludzi co nie wstydzą sie swojego ciała i gdyby wszystkie plaże były naturystyczne to miodzio :)
  • Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kocica - poważnie? Ty taka wstydliwa na plażę naturystów? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kocica - poważnie? Ty taka wstydliwa na plażę naturystów? :)

Ciała sie nie wstydzę jest jakie jest :) Dokladnienajlepiej na taka gdzie jest blisko Morze ,w którym moge sie zanurzyć i fale ktore oplataja ciało mmmmm rozmarzylam sie ...
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie zadałem ponieważ czytając niektóre wpisy podekscytowanych "użytkowników" stringów zastanawiałem się skad taka podnieta na takim wyzwolonym forum..:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo lubię bikini w komplecie ze stringami...sama takie posiadam-z dwóch powodów:

1. ciało ładnie opalone, wygląda bez białych śladów po opalaczu...owszem,gdy jest mozliwość chętnie się ich pozbywam

całkowicie (nawet pozbawiona tylko górnej części garderoby jestem szczęśliwsza)

2. ciało zadbane, ładnie się prezentuje i przyciąga uwagę innych plażowiczów;-)

Muszę jednak dodać,że nie każdemu wypada, delikatnie mówiąc, i nie wszędzie ujdzie, prezentować się w stringach.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Należymy do tych ludzi co nie wstydzą sie swojego ciała i gdyby wszystkie plaże były naturystyczne to miodzio :)

jest w naszym  kraju kilka bardzo dobrych plaż dla naturystów.. ja osobiście UWIELBIAM Dębki-Białogórę

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...