Skocz do zawartości
AdamWGW

Stringi na plaży

Rekomendowane odpowiedzi

Uwielbiam, kiedy moja Żoneczka nosi stringi na plaży - swoją drogą nie pamiętam, aby kiedyś nosiła inne stroje :-)

Cóż tu powiedzieć , wczasy z Wami mogłyby być bardzo miłe .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam już namówiłem.

to zapewne znajdą się tu fotki, po udanym urlopie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z pewnością się znajdą, ale jak znajdziemy jakieś ładne i niedrogie w pobycie jezioro pod Wrocławiem :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bywam za często na plażach...ale podejrzewam, że taka garderoba skutecznie odwraca uwagę mężów...od żon  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam jak pierwszy raz widziałem kobietę w stringach na plaży.

Ona z rodziną- mąż, dzieci.

Jak się schylała, klękała itp. to jej "słoneczko" spomiędzy pośladków "świeciło".

Pasek pomiędzy pośladkami różnie się układał.

Pokazałem swojej dziewczynie że chętnie bym ją tak oglądał, a ona jak zobaczyła ten "pokaz" to mi z głowy wybiła.

Ale jeżeli chodzi o plażowy pokaz to znalezienie takiego prześwitującego dołu od stroju kąpielowego mi się marzy.

No i "ubranie" dziewczyny w coś takiego.

http://api.ning.com/files/cbh4gjt85UXcrp9D3yjYIlRGuwO4OC4Z-egCqjgsbueJSg3eaoY-Mdg2oEGMEBvfx2BpVNPRKVpzfH69WGQLkt4v6Q9MEHMd/jessicasimpson.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...