Skocz do zawartości
AdamWGW

Stringi na plaży

Rekomendowane odpowiedzi

Co Panie Myślą o opalaniu się w stringach na polskich plażach ? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne ale mało popularne.Kilka razy byłem na wczasach w HR i można było policzyć na palcach jednej ręki kobiety noszące stringi.O wiele częściej widziałem opalające się topless:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ciało ładne i pupa jędrna stringi są fajne, szkoda że czasami używane bywają zupełnie bezkrytycznie:)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

HotPika chodziła w stringach i w toplessie, ale nie w Polsce lecz w Egipcie i Turcji, niestety kraje te od jakiegoś czasu zaczynają lekko świrować i rok temu już tego robić nie mogła :(

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja swoją namówię, ale musimy się gdzieś wybrać :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie osobiście stringi na plaży jakoś nie za bardzo przekonują. Zdecydowanie wolę tzw brazyliany :) Wg mnie są o wiele bardziej sexowne. A toples zawsze i wszędzie :D Najładniejszy strój kąpielowy to właśnie toples :) Choć w Polszy podobno jest to karalne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mandaty za takie rzeczy powinny być spłacane, że tak się wyrażę kolokwialnie, "w naturze" ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...