Skocz do zawartości
żonatyżonaty

poszukuję takiej bielizny

Rekomendowane odpowiedzi

Hej kochani

szykujemy się z żoną powolutku do sesji zdjęciowej na którą namówiłem moją kochaną żonke;)

znalazłem fotografa, jedna sesja już za nami (grzeczna), teraz pora na coś odważnego i bardziej sexi.

Powoli kompletuje żonce ciuszki i bielizne na tą sesje, bardzo chciałbym żeby kilka ujęć było zrobionych dokładnie w takich majteczkach jak na fotkach;)

Tutaj moja prośba- czy znacie może sklep/miejsce ( najlepiej w necie) gdzie taką bieliznę mogę zakupić?

Wierze że ta sesja będzie kolejnym krokiem który zbliży moją sexowną żoneczkę do wspaniałego świata cuckold i będzie elementem otwierania śię na nowe doznania;)

Będę wdzięczny za każde linki i sugestie.

post-9427-0-45638600-1434315292_thumb.jpg

post-9427-0-80621300-1434315313_thumb.jpg

post-9427-0-58670500-1434315341_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uuu no to super. Żonka coraz bardziej się otwiera na nowości :-) jak jej wrażenia po pierwszej sesji? Na allegro jest mnóstwo różnej bielizny więc myślę, że musisz poszperać ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwszej sesji jest bardzo zadowolona zarówno z przebiegu jak i z efektów także to dobrze wróży;)

oczywiście szperałem i to głęboko;) na allegro ale niestety czegoś takiego nie znalazłem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mi zależy by znaleźć możliwie najbardziej zbliżony model, Gooshka Twój jest super ale chcę czegoś bardziej prześwitującego...

;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To z jakiej stronki masz te zdjęcia? Może właśnie na tej stronce poszukaj hmm?

niestety tam nie sprzedają bielizny;)

To z jakiej stronki masz te zdjęcia? Może właśnie na tej stronce poszukaj hmm?

niestety tam nie sprzedają bielizny;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...