Skocz do zawartości
Kochanek_93_KrK

Zdrada w fotelu:)

Rekomendowane odpowiedzi

Tego dnia byliśmy umówieni na spotkanie z kochankiem Marlenki.-Piotrkiem. Tylko Hotka wiedziała jak on wygląda. Romansowała z nim długo na GG wymieniali się zdjęciami, fantazjami i pragnieniami. Podobno był dobrze zbudowany i miał się czym pochwalić, a to mnie akurat cieszyło:)

Ja miałem go poznać w hotelowej restauracji. Do końca nie wiedzieliśmy jak to spotkanie będzie wyglądało ale miała pozwolenie na robienie wszystkiego co zechce. Plan był taki ze wynajmujemy dwa pokoje, jeden dla mnie i jeden dla naszej parki. Jeśli po kawce zdecyduje się zabawić ja się zmyje do pokoju a Marlenka z Piotrem się zabawia:^^ i na to właśnie liczyłem.

Przygotowania zaczęły się już wcześnie rano. Kosmetyczka paznokcie depilacja ciałka nóżek:) kobieta cud!

Przyjechała do domku, wzięła jeszcze szybka kąpiel oczywiście beze mnie bo miałem zostać rogaczem:)

Przygotowała ciuszki do ubrania. Czarna Bluzeczka z dużym dekoltem, czerwona bielizna i mini zakrywająca jedynie pule. Czekając na moja Hotke  kiedy wyjdzie z łazienki czułem ogromne podniecenie. Ona również była bardzo podekscytowana i podniecona. Nie do końca była pewna jak potoczy się dzisiejsze spotkanie. Ciało Marlenki pięknie pachniało balsamem ,było tak delikatne ze błagałem by pozwoliła mi dotknąć.  Delikatny wzorek na myszce delikatnie opalone i świecące się ciało dawało niesamowity efekt.  Marlenka zauważyła ze moje podniecenie narastało i kazała mi usiąść na fotelu wyjąc penisa i masturbować się w czasie gdy Ona będzie się ubierać. O dotknięciu jej ciała mogłem tylko śnic.  Było zarezerwowane tylko dla Piotra. 

Widok był niesamowicie podniecający zwłaszcza ze w głowie miałem myśl ze posiadzie moja Hotke  obcy facet.

Cały strój zwieńczyła łańcuszkiem na kostkę i wysokimi czarnymi szpilkami podkreślającymi jej piękne nogi i całkiem pokaźna ale bardzo kształtną i jędrną pupę.

Dochodziła godzina19 i gotowi byliśmy do wyjścia. Jeszcze jazda autobusem do centrum Krakowa i dojście do umówionej restauracji.  Większość facetów nie omieszkało przyglądać się mojej Hetce i pewnie nie jednemu ruszyło się cos w spodnich a inni może nawet rozszyfrowali symbol łańcuszka na kostce:)

Dotarliśmy w końcu do restauracji hotelowej w centrum Krakowa. Marlenka bardzo mocno trzymała mnie za reket . Weszliśmy do środka i od razu zauważyła przy jednym ze stolików swojego przyszłego kochanka. Wstał przywitał się z Hotka całując w policzek i wręczając bukiecik kwiatów. Mi podał rękę i mocno ja ucisnął. Odczytałem to jako oznakę dominacji i tego ze to on dziś będzie rządził moja kobieta. Jak się okaże potem, nie tylko moja.

Marlenka usiadła obok Piotrka a ja na przeciwko nich obserwując cala sytuacje. 

Zachowywali się tak jakby znali się wiele lat, jak dobrzy znajomi.  Obejmował ja, szeptali cos do ucha. Po zjedzeniu kolacji wypiciu winka Marlenka dala znać ze wszystko jej odpowiada i kontynuujemy plan naszej zabawy.

Ja z wielka radością udałem się do pokoju. Cały dygotałem z podniecenia i niepokoju co się będzie działo.  Wziąłem prysznic otworzyłem piwko i leżałem. Nie mogłem się skupić na niczym, cały czas czekałem na jakiś znak jak im idzie.

Koło 21 czyli godzinne po przyjściu do pokoju dostałem pierwszego sms: "idziemy do pokoju hotelowego. Bedzie super. Kocham Cię"

Wyobraźnia zaczęła działać i myślałem co Beda robić. Moj penis stal na baczność cały czas.  Musiałem cos z tym zrobić. I wtedy akurat  Marlenka przysłała zdjęcie na którym była Ona z ogromnym penisem Piotra w ustach z dopiskiem idziemy się kapać.

Rogi już zaczęły mi wyrastać:)  

Czułem się dość dziwnie i ciężko określić jak. Podniecenie mieszało się z zazdrością.  Oczywiście dłoń poszła w ruch i niewiele potrzebowałem  zęby salwa białego płynu mnie zalała.

Dochodziła godzina 24 i z cały czas stojącym fiutem zasnąłem.

Ze snu wyrwało mnie pukanie do drzwi. Patrzę na zegarek jest 6:15. Wstaje otwieram a za drzwiami stoi Marlenka w samych szpileczkach. Wchodzi do środka i od razu przytula mnie, całuje i mówi ze właśnie skończyli zabawę.   Bardzo mnie to ucieszyło i zaskoczyło jak to tyle czasu potrafili się pieścić.   Hotka powiedziała ze ma dla mnie niespodziankę. Położyła się na łóżku rozłożyła nóżki i powiedziała ze w środku znajduje się sperma Piotra. Marlenka chwyciła mnie za głowę i kazała wylizać dokładnie wszystko z jej cipki. Z wielka ochota zacząłem lizać wypływający nektar a Ona zaczeka opisywać jak było. Moj penis stal na baczność i pragnąłem tego by zanurzyć się nim w jej cipce.

Gdy przyszli z kolacji od razu zaczęli się namiętnie całować, rozebrali się i Marlenka od razu zajęła się ogromnym penisem Piotra.   Był potężny i ledwo mieścił się w jej ustach i właśnie wtedy poprosiła Piotra o zrobienie fotki i wysłanie jej do mnie.  Nie dokończyła robić mu dobrze tylko rozebrała się do końca i poszli pod prysznic. Tam w strumieniach wody cały czas się dotykali, całowali. Wzajemnie się umyli wytarli i udali się do pokoju gdzie Marlenka jako posłuszna suczka zabrała się z powrotem do obciągania ogromnej pały.  Piotr wiedząc ze jego kochanka lubi pozycje 69 położył się na pleckach i Marlenka już bez problemu odczytała jego intencje. Usiadła pachnąca i mokrą od soczków cipka na jego twarzy a sama zabrała się za obciąganie pały. Była tak duża ze nie mogła sobie z nim poradzić. Piotr okazał się być długodystansowym kochankiem i wytrzymywał bardzo długo pieszczoty. Marlenę bardzo podobało się to ze tak długo mogą się wzajemnie pieścić.   Już prawie dochodziła gdy Piotr mocno dal klapsa w pupę Marleny, położył ja na plecach głowę spuszczając poza lóżko i wsadził do buzi penisa i mocno ja posuwał.  Zaczęła się krztusić ale Piotrek nie przestawał swojej zabawy. W końcu był tak naładowany ze z pełna silą wystrzelił prosto w jej usta.  Marlenka jako ta która kocha spermę połknęła wszystko i kazała mu się odwdzięczyć. Ten wtedy dopiero pokazał zwinność swojego języczka i lizał jej cipkę, przygryzał guziczek, ssał piersi. Robił z jej ciałem co tylko mógł. Gdy Marlenka dochodziła ten wsadził swojego penisa i zaczął ja mocno posuwać. Zaczęła głośno piszczeć ponieważ czuła jak penis rozrywa jej ciasna myszkę. Po chwili bul przerodził się w ogromną przyjemność której jeszcze nigdy nie zaznała. Jej cipka była cała mokra, i już lekko podpuchnięta.   Piotr chyba poczuł zbliżający się orgazm i jeszcze mocniej zaczął pieprzyc moją suczkę,  mówiąc do niej brzyskie słowa i uciskając jej sterczące  i mokre od potu sutki. Nagle całe ciało Marlenki wpadło w drgawki i z jej cipki po raz pierwszy w życiu wydobyła się fontanna soczków. Mówi ze nie pamięta dokładnie co się działo z jej ciałem. W głowie zaczęło się jej kręcić a ciało mimowolnie drgało.

Doszła do siebie dopiero wtedy gdy Piotr zaczął ją całować i masować jej piersi.

Zapytał wtedy czy mogą kontynuować i czy może zalać jej cipkę swoimi soczkami.  Marlenka z aprobatą pokiwała głową wiec On z wielkim zapałem znów zaczął ruchać moją Hotke. Po kilkunastu minutach ostrej jazdy w kilku pozycjach Piotr zalał cipkę mojej suczki a swojego penisa dał do wyczyszczenia wiernej kobiecie.

Dochodziła już godzina 1 w nocy, i wtedy Piotr zaproponował długi masaż całego ciała. Rozgrzał olejki które następnie rozlewał na ciało Marlenki  i dokładnie każdą jej część masował. W powietrzy unosił się zapach spermy pomieszany z aromatem olejków. Po dłuższej chwili suczka zaproponowała zmianę i to teraz ona masowała ciało swojego kochanka. Od razy gdy przystąpiła do zabaw jego penis stał na baczność jednak Marlenka jakby ze złośliwością delikatnie  i niby przypadkowo zahaczała o niego.  Gdy już wymasowała całe ciało zabrała się za masowanie penisa. Ledwo mieścił się w jej rękach. Dokładnie masowała go i jajeczka. Ucisnęła  jedna rączką u podstawy penisa a drugą  jeździła po nim. Po chwili nastawiła swoja cipkę nad jego penisem i usiadła na nim. Tym razem cały schował się w jej norce dokładnie wypełniając jej wnętrze. Tą pozycje Marlenka lubiła najbardziej. Siedząc tak na nim zaczęła przesuwać się do przodu i do tyłu, tym samym drażniąc swój guziczek.

Piotr przytulił ją do siebie i zaczął namiętnie ją całować. Chwycił po chwili za włosy i rozkazał by ustawiła się z wypiętą pupą w pozycji na pieska.  Bez zbędnych ceregieli wpakował go do środka cały czas tarmosząc Marlenke za włosy i wyzywając ją ze jest suką, kurwą… Te słowa zadziałały na Nią jak czar w momencie zaczęła odczuwać zbliżający się orgazm. Piotr również czół  ze za moment będzie koniec. Obydwoje w jednym momencie doznali największego orgazmu w swoim życiu.

Moja Hotka bez namysłu powiedziała do Piotra żeby rozdziewiczył ją analnie bo tego nie pozwoliła nigdy swojemu facetowi i to właśnie Piotr ma być pierwszym w jej norce.

Bała się tego ale ciekawość i podniecenie były ogromne.  Piotr zwilżył drugą dziurkę i swojego penisa i pomalutku zaczął naciskać na jej kakaowe oczko. Po chwili już połowa penisa znajdowała się wewnątrz jej ciasnej pupki. Pomalutku ale coraz głębiej ruchał jej już nie dziewiczą dziurkę. Marlena jednak poprosiła go by skończył do cipki bo chce mieć dla mnie niespodziankę.

Po chwili zabaw Piotr wsadził Go do cipki Marlenki i tam wyładował swoje nasienie.

Po tym wszystkim całowali się namiętnie. Piotr zmęczony igraszkami i dosłownie wypompowany z sił zasnął a Marlenka udała się do mnie do pokoju.

Podczas gdy Hotka opowiadała mi to wszystko ja cały czas lizałem jej cipkę i pupkę.

W końcu zauważyła ze mój penis stoi jak drag i pozwoliła mi wejść w jej wyruchaną norke. Powiem Wam uczucie było niesamowite, taka mokra gorąca i śliska. W dodatku w jej wnętrzu nadal znajdowała się sperma kochanka. Długo nie musiałem się napracować żeby dojść do końca i zalałem jej cipkę potężnym ładunkiem spermy.

Marlenka wyszła z pokoju i udała się do kochanka.

Koło godziny 8 dostałem zdjęcie na którym znajdowała się cipka Marlenki na której leżał pierścionek który dostała ode mnie a wszystko zalane był spermą kochanka.

Wtedy na prawdę zostałem rogaczem.

Dumny ze swojej suczki, wziąłem prysznic spakowałem się i poszedłem do restauracji na śniadanie. Siadając do stołu  zauważyłem schodzącą na śniadanie, trzymającą się za rękę Marlenke i Piotra.  Po śniadaniu i pożegnaniach udaliśmy się do swoich mieszkań a dzień później Piotr wyjechał za granicę.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super historia! Fajnie, że spełniacie swoje fantazję i że wszystko poszło dobrze :) Pozdrawiam Was!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...