Skocz do zawartości
Gooshka

Zapach sexu

Rekomendowane odpowiedzi

.ja ubieram się w zapach pachnąca czuję się "pełna"

Nie wiem czy to ładne flakony czy ogólnie otoczka jaka jest wokół perfum, ale gdy użyje czuję się jakbym ubrała ekskluzywną biżuterię..przyjemne, ale..tak jest przez chwilę, bo potem zapominam i nie wyczuwam ich zapachu:/

Jakoś jest tak, że podobają mi się perfumy których używają meżczyźni ...którzy mi sie podobaja:) w łóżku lubie wtulać się w skórę tych panów, ich zapach działa na mnie narkotycznie...nie mam pojęcia jakie perfumy stosują :)

lubię perfumy męża, bardzo. Ale te perfumy są zarezerwowane dla niego! miałabym głupią minę gdyby kochanek pachniał tak samo

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, jak i ciuchy, samochody (które niby mają być środkiem transportu, prawda? ;) ), fryzury, itd., itp.

Dlatego ja chodzę na codzień jak łachudra, jeżdżę rupciem bez dachu, piję stare wino, jem spleśniałe sery i jestem niemal łysy :list:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego ja chodzę na codzień jak łachudra, jeżdżę rupciem bez dachu, piję stare wino, jem spleśniałe sery i jestem niemal łysy

Wiesz nigdy nie wiem na ile jestś poważny a na ile to zwykłe brednie. 
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę się zgodzić z założycielką tematu, że wiele męskich zapachów jest zniewalających. Znam kilka dziewczyn, które same lubią niektóre z nich używać, no oczywiście nie wszystkie, np. oryginalna "Woda cedrowa" na ciele kobiety jest nie do przyjęcia, ale już "Gio Armaniego"- dlaczego nie. Moim ulubionym zapache jest "Lalique White", w różnych postaciach wody toaletowej, sztyftu lub żelu. Cena nie wygórowana ( tzw średnia półka ) w perfumerii.pl ale ten zapach jest nie tylko dla mnie zajebisty. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie zapach ma znaczenie

Gigantyczne.

W obie strony.

Uwielbiam kiedy kobieta pachnie. Pachnie ale nie śmierdzi od nadmiaru, bo ilość ma znaczenie.

Uwielbiam, kiedy ja mogę pachnieć, bo wiem, że to działa.

Nie tylko w kwestii łóżkowej ale i codziennej.

Czyż nie jest miłe kiedy ktoś pochwali Cie, że ładnie pachniesz ? 

Ja to lubię :)

Czy muszą to być drogie marki ... od których nazwy i ceny znajomi padają na twarz z wrażenia ?

Absolutnie. Unikam drogich perfum z różnych względów, także z tych przyziemnych - cenowych.

Sukces zapachu to on sam, skóra, ilość i chyba kilka innych jeszcze elementów, które muszą współgrać

Zapach czystości i świeżości też zniewala

Uwielbiam zapachy pani M :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście zapach ma znaczenie, nawet jeśli nie zdajemy sobie z tego sprawy. Ja np do tej pory mam tak, że czasem przejdzie koło mnie kobieta, która myła włosy szamponem o specyficznym (dla mnie pięknym) zapachu - wracają wspomnienia mojej byłej która takowego używała. Tak więc czasem po prostu kodujemy sobie identyfikację zapachu z daną osóbką...

Być może to tylko moje zdanie i być może tylko ja tak mam :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej miły zapach potrafi zdziałać cuda i pobudzić wszystkie pozostałe zmysły.

Kiedyś zniewolił mnie zapach kobiety, która pachniała perfumem Trussardi Python, chyba najbardziej erotyczny z zapachów damskich jakie znam...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś zniewolił mnie zapach kobiety, która pachniała perfumem Trussardi Python, chyba najbardziej erotyczny z zapachów damskich jakie znam...

To prawda,  piękny zapach. Założę się jednak, że wielu jeszcze nie znasz! :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda,  piękny zapach. Założę się jednak, że wielu jeszcze nie znasz! :redevil:

Na pewno nie znam wszystkich ;)  i dlatego ciągle niucham za czymś nowym równie ekscytującym  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...