Skocz do zawartości
Gooshka

Sam na sam ze sobą samą.

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ci biskupi to chyba mezczyzni i tez naleza do wiekszosci mezczyzn uprawiajacych masturbacje ?

Ale nie SAMOGWALT ! :mbanana:

1.  biskup to nie mężczyzna, ale biskup.  to jest przecież jasne

2. niebiskupi uprawiają masturbację oraz się onanizują dla zdrowia i przyjemności. biskupi uprawiają SAMOGWAŁT. Za co pójdą do piekła. tam to dopiero się fest gwałty dzieją. :uwaga:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W kazdym razie SAMOGWALT to chyba zle slowo na okreslenie przyjaznej dla czlowieka czynnosci ???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wg wikipedii słowo gwałt oznacza:

Zgwałcenie – zmuszenie drugiej osoby do obcowania płciowego, poddania się innej czynności seksualnej lub wykonania takiej czynności przez jedną lub wiele osób, posługujących się siłą fizyczną, przymusem, nadużyciem władzy, podstępem lub wykorzystujących niemożność wyrażenia świadomej zgody przez daną osobę. Sprawca zgwałcenia nazywany jest gwałcicielem.

Wobec powyższego nie jest możliwe samozgwałcenie gdyż nie jesteśmy w stanie sami siebie do tego przymusić w dodatku bez swojej woli.  Więc słowo "samogwałt" jest pozbawione sensu. Tak samo jak słowo "małowiele" 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna... A myślałam, że masturbację będę mogła zaliczyć jako jedyną formę wysiłku fizycznego, która sprawia mi radość a Wy mi tu o gwałtach... :/ No przecież się liczy nooo :P Człowiek mięśnie napina, poci się, endorfiny się wydzielają - sport jak nic :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wg wikipedii słowo gwałt oznacza:

Zgwałcenie – zmuszenie drugiej osoby do obcowania płciowego, poddania się innej czynności seksualnej lub wykonania takiej czynności przez jedną lub wiele osób, posługujących się siłą fizyczną, przymusem, nadużyciem władzy, podstępem lub wykorzystujących niemożność wyrażenia świadomej zgody przez daną osobę. Sprawca zgwałcenia nazywany jest gwałcicielem.

Wobec powyższego nie jest możliwe samozgwałcenie gdyż nie jesteśmy w stanie sami siebie do tego przymusić w dodatku bez swojej woli.  Więc słowo "samogwałt" jest pozbawione sensu. Tak samo jak słowo "małowiele" 

stosujesz logikę zwykłą, a nie świętą. Zwykła nie stosuje się do biskupów. Oni mają rozdwojenie jaźni, więc mogą się samozgwałcić.  Nie mają z tego przyjemności takiej jak niebiskupi, ale taką, że pójdą za to do piekła. 

Jest na taką spec-przyjemność fachowe łacińskie określenie, a na łacinie oni się dobrze znają, bo co powiedzą, to od razu po łacinie i nie sposób tego zrozumieć: PERVERSUM.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 16 Grudnia 2015 - 17:01, napisał(a):

Masturbacja [...] nie uzaleznia i zawsze pozostaje chec do prawdziwego pelnego stosunku

Może uzależnić.

Nie mówię o żadnym zaburzeniu psychicznym :)

Najpierw twierdzisz , ze masturbacja moze uzalezniac .

Potem , ze nie mowisz tutaj o zadnym zaburzeniu psychicznym.

A wiec o czym mowisz ? O zaburzeniu fizycznym  ? Czy tez o niczym ? Wyrazaj sie prosze jasniej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale byłego oduczyłam skutecznie rzucania skarpetek na podłogę. Po prostu włożyłam mu je do kanapki do pracy. :D Żałuję tylko, że nie widziałam jego miny, gdy ją odpakował :D

Podziwiam skuteczność Twoich metod :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:facepalm:  dziewczyny nie idzcie tą drogą, przecież ktoś musi jeść kanapki

:):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:facepalm:  dziewczyny nie idzcie tą drogą, przecież ktoś musi jeść kanapki

:):)

Tutaj też o kanapkach??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...