Skocz do zawartości
Gooshka

Sam na sam ze sobą samą.

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętam z dzieciństwa, no moze z lat młodzieńczych bardzo jak nakryta z wypiekami na twarzy musiałam wysłuchać kazania na temat SAMOGWAŁTU. Ta sytuacja i ten termin tak we mnie utkwiły, że po dzień dzisiejszy czuję coś w rodzaju wstydu ilekroć sama chcę ufundować sobie samej rozkoszne dreszcze. Samo słowo samogwałt stały się dla mnie jak ciarki na plecach, bardziej powód do zmartwień i wstydu niż radosna chwila uniesienia. Długo tak było i długo się opierałam sama sobie, ale pewne wydażenia zmieniły o to. Do dziś, a właściwie nieustannie odnajduję przyjemnośc byćia samej ze sobą. Czasami pod przysznicem, casami w łóżku gdy nie ma nikogo a czasami nawet w pracy:). Dawno pozbyłam się dylematów w tej kwesti ale dziś przeczytałam statystyki, które głoszą że marginalna ilość kobiet oddaje się "systematycznej" masturbacji. Może systematyczna to jakiś klucz ale czy w takim razie jestem marginesem płciowym?

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żaden samogwałt, a autoerotyzm. ;):D

Dawno pozbyłam się dylematów w tej kwesti ale dziś przeczytałam statystyki, które głoszą że marginalna ilość kobiet oddaje się "systematycznej" masturbacji. Może systematyczna to jakiś klucz ale czy w takim razie jestem marginesem płciowym?

A "systematycznie", to ile razy dziennie? Bo może ja niesystematycznie? :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani: Nie masz się czym przejmować że lubisz sie zabawiać sama ze sobą. Ja też to robię i lubię. Niestety duża liczba kobiet o tym poprostu nie mówi ale to nie znaczy że tego nie robi. Więc nie ma co wierzyć statystykom. Życzē dużo mile spędzonych chwil na zabawie samej ze sobą.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo rzadko to robię bo zwyczajnie preferuję seks z penetracją i tzw. szybki numerek...

mogę poczekać na męża ( tudzież zawezwać jakiegoś kochanka- pracuję nad zgromadzeniem stadka na moje usługi ;):P )

a serio to nie lubię za bardzo pettingu ogólnie...

wymarzona sytuacja to taka kiedy mam przy sobie zawsze jakiegoś ŻYWEGO penisa  :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: Gooshka w myśl maksymy: jak przyjdzie ochota to i pies kota wyłomota :)) po co zamartwiasz się tym! Dziewczyno baw się! I fajnie że poruszyłaś ten temat, jest w nim wiele prawdy a zarazem oszukaństwa ze strony kobiet mówiących że tego nie robią! Każdy człowiek to robi jedni cześciej inni żadziej. Jeśli ktoś tego w życiu nie zrobił, niech pierwszy rzuci kamieniem! I na 100% kamień nie poleci! Tak uważam ja.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
A "systematycznie", to ile razy dziennie?

Dopóki wzrok nie siądzie :)

Po okresie eksperymentów z czasów młodości zdecydowanie wolę obce ciała. A określenia "marginalna" i "systematyczna" włożyłbym między bajki, pardon, statystyki i robił to co jest atrakcyjne i wystarczająco częste dla Ciebie. Wszak kochać samego siebie to początek romansu na całe życie :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie wcale nie zamierzałam porzucić swoich "sam na sam". Zastanawiałam się jedynie ile w takich statystykach jest pruderii ile ukrytego wstydu. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odsiedziałem 3,5 roku za samogwałt ze szczególnym okrucieństwem.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odsiedziałem 3,5 roku za samogwałt ze szczególnym okrucieństwem.

A jak w czasie odsiadki? Też był (samo)gwałt? :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...