Skocz do zawartości
Tomas15290

Alternatywa dla samotnych

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mnie oceniać czy to dobre czy nie.

Dla niektórych spotkania sponsorowane są smaczkiem, dodatkiem, fetyszem. I to w obie strony. Przypadki kiedy kobieta/para życzy sobie gratyfikacji za spotkanie są częste i oczywiste, ale jest grupa mężczyzn, którzy nie muszą, ale chcą sponsorować bo jest to dla nich podniecające. Dla innych prawdopodobnie to sposób na życie, ot taki przykład: Jedna para na zbiorniku w ciągu 48 godzin 22 lub 24 razy odświeżała status "sponsora $$$" z różnymi dodatkami na dziś, na jutro,że z łodzi, że z warszawy itp. I przyznam szczerza strasznie mnie korciło żeby napisać i zapytać czy nie zbliża się przypadkiem termin raty kredytu :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, bardzo delikatesowa historia ze stolcem, zaczerpnięta z innego forum. Myślę że to taka anegdota dowcip, coś jak ta historia o facecie który węszył zdradę swojej dziewczyny schował się za swoim samochodem zauważył że coś cieknie w aucie i zadawał na forum motoryzacyjnym pytanie co to może być przyczyną tego że cieknie (czy jakoś tak). Nie chce mi się wierzyć w gościa co wali stolec do prezerwatywy, sącząc Warkę Strong. "Wchodzę do łazienki a tam koleś wali stolca do prezerwatywy". No sorry.

No całkiem możliwe, że temat bez większego sensu ale miałem nadzieję, że ktoś już próbował takich zabaw i opowie coś więcej

Sponsoring to bardzo delikatny temat. Ciężko na tym forum o takie opinie, bo to nie jest Garsoniera Forum. Jeśli chcesz konkretnych opinii na temat płatnych usług seksualnych, to Cię tam odsyłam. W świecie płatnego seksu, nie ma większego znaczenia, czy Ty chcesz cuckoldu, czy czegoś innego. Profesjonalistka lub Para Profesjonalistów zajmie się Tobą, stworzy Ci dobry klimat. Możesz się poczuć jak w siódmym niebie, bo i czemu by nie. Kupujemy dobre i złe "rzeczy", więc powiedzmy, że po prostu kupisz "dobrą rzecz".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak przy okazji luźna dywagacja mi się nasunęła z rana, taka ciekawostka, można powiedzieć paradoks.

Tu, na tym forum, dzielenie się partnerem, seks z wieloma partnerami dla przyjemności to coś za co "lubimy", po wielu postach widzę za to że płatny seks jest tu (przez niektórych oczywiście ) traktowany w pogardzie,  jako coś poniżającego, niemal niegodnego.

Z kolei na powyższym forum (wymienionym tu przez Sema) jest zupełnie odwrotnie, cuckold jest w opiniach, czymś obrzydliwym wręcz, patologicznym, poglądy tego typu są narażone  ma ostracyzm.

Punkt widzenia jak widać zależy od punktu siedzenia :list:

A i hipokryzja niektórych jest nieskończenie wielka ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z kolei na powyższym forum (wymienionym tu przez Sema) jest zupełnie odwrotnie, cuckold jest w opiniach, czymś obrzydliwym wręcz, patologicznym, poglądy tego typu są narażone ma ostracyzm.

Zapewne przez Użytkowników, nie sądzę jednak by Panie o których mowa, miały coś przeciwko. Usługa, to usługa. Podejście bardzo zdrowo katolickie, prosta hipokryzja w stylu "będę ruchał dziwki za szmal ale cuckoldem się brzydzę" to coś, co można spotkać wszędzie, nie tylko tam ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak by nie patrzeć czerpanie przyjemności z tego że ktoś ci bzyka żonę to dewiacja
Co innego bzykając żonę ( po prostu posuwasz chętna kobietę, nie ważne że za darmo)
Ja zauważyłam ze kochankowie/ byczki najchętniej robiliby to jednak bez męża w tym samym pomieszczeniu

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne przez Użytkowników, nie sądzę jednak by Panie o których mowa, miały coś przeciwko.

Panie są równie przepełnione jadem :)

Przypomina mi się tamtejsza dyskusja na temat panienki z Anglii, która gdzieś tam na wakacjach (zdaje się że na Majorce) wzięła do buzi (bo patrząc na filmik trudno to nawet nazwać possaniem) kutasy 24 facetów żeby coś tam wygrać.

Dla mnie totalny luzik, ot zabawa wakacyjna. Powiedzmy że taki GB w wersji light do potęgi light :)

Och, ile tam było przepełnionych nienawiścią, jadem i złośliwością komentarzy (ze strony Pań właśnie), że to nie do pomyślenia, że to zwykła szmata, że jak można się tak poniżyć za pół darmo.

Ze strony Pań, które mają znacznie większy przerób tydzień w tydzień.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie są równie przepełnione jadem :)

Nie czytam tematów na Garsonierze, raczej kieruję się stażem, ilością Użytkowników tego forum oraz ilością opinii. Tutaj się tępi przejawy hipokryzji czy też wyklucza tych, którzy po prostu nie pasują do nas, do tego świata i wyraźnie dają temu wyraz. Tam może być inaczej. Generalnie to dobra idea, żeby opisywać wrażenia po spotkaniu z Panią "jaka była" których unikać, itd, itp. Dobra, pod warunkiem że nie ma płatnej "korupcji" pod tytułem, dobra opinia liczących się Użytkowników "w zamian za". Nie wiem, nie wnikam. Dla Pań, które na tym zarabiają, cuckold, czyli idea oddawania się za darmo obcemu mężczyźnie, może być niezrozumiała. To tak samo jak by pracować a W Auchan na kasie za darmo z uśmiechem na twarzy. Jest więc zasadnicza różnica pomiędzy tymi, którzy swoje ciało traktują jak inwestycję zarobkową, a tymi, którzy się chcą i bawią seksem. Nie jest dla mnie hipokrytą ten, kto tępi cuckold i jest szczerze do swoich racji przekonany. To nie jest przecież hipokryzja. Co innego, gdy się tępi cuckold tam, posiadając tutaj konto :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie hipokrytą jest ktoś kto sam propaguje dużą swobodę seksualną, krytykując w sposób jak najbardziej szczery (a jakże) i pogardliwy, zachowania seksualne będące poza kręgiem jego zainteresowań.

To tak w nawiązaniu do tematu o kwiatach polskiej motoryzacji, jakby ktoś jeździł Polonezem szydząc jednocześnie i gardząc posiadaczem Fiata 125 P :) I vice versa ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...