Skocz do zawartości
BusinessMan

Młody uległy businessmen :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Jestem młodym 24-letnim facetem. Mam 187 cm wzrostu, moja sylwetka jest wysportowana, lekko umięśniona. Na codzien prowadze firmę, pasjonuje się psychologią.

Ogólnie na codzien jestem typem dominującym, jednak ostatnio wywołuje u mnie silne podniecenie fantazja w której jestem uległy - mam kobietę, a ona zdradza mnie ze swoimi kochankami... Może mnie nawet przy nich poniżać.. krytykować.. porównywać. Czuje tak silne podniecenie... Pragnę taką kobietę mieć przy sobie. Myśle ze moglbym dla takiej zrobić bardzo dużo.. a może nawet wszystko.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj wcześniej czy później znajduje się to czego się szuka.

Powodzenia zatem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiec potrzebna Ci businesswomen

Eeee, potrzebna mu księżniczka, którą będzie mógł rozpieszczać i hołubić, która weźmie go pod szpilę! :D

Witaj, dobrej zabawy i powodzenia! :) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, Zouza. Lepiej tego nie mógłbym napisać. Takie księżniczki zasługują na adoratorów ; ) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam.

Po co odświeżasz powitanie? 

Może by tak charakterne ogłoszenie, hmm?

BTW - jaka marnacja :);)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...