Skocz do zawartości
saun

Kochanek z jednym jądrem

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że jestem człowiekiem problemowym dzisiaj rozpoczynam temat głównie dla pań - jakbyście zareagowały kiedy okazałoby się, że wasz kochanek ma tylko jedno jądro (z takich czy innych przyczyn)? Zaznaczam, że reszta "maszynerii" by działała prawidłowo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani: ja osobiście nie widzę z tym żadnego problemu.Dalej się przecież nadaje do zabawy:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie nie byłoby to najmniejszym problemem. 

Myślę, że znacznie większym problemem byłoby dla facetów, gdyby kobieta miała jedną pierś, bądź nie miała ich wcale, choć to w żaden sposób nie uniemożliwia FIZYCZNIE kobiecie współżycia.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu oczywiście może zadziałać maksyma "nie liczy się wygląd liczy się uczucie" ale to w trwałych związkach, a nie w jednorazowych nazwijmy to "spotkaniach seksualnych".  Chciałem coś mądrego dodać o kobietach bez jednej bądź dwóch piersi, ale chyba nie jestem aż tak mądry. U mnie takie panie miałyby 100% szans (poważnie).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Problemem nie jest tu sam fakt NIE posiadania czegoś tam tylko sposób, w jaki się wprowadza partnera, choćby jednorazowego, w taką sytuację.

Tak by nie dopuścić do Crying Game :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Saunie, aż żałuję, że nie mogę dać BARDZO LUBIĘ :)

Problemem nie jest tu sam fakt NIE posiadania czegoś tam

A ja sądzę, że często jest!

sposób, w jaki się wprowadza partnera, choćby jednorazowego, w taką sytuację.

Chyba zwłaszcza jednorazowego. ;)

Choć, mówiąc szczerze, nie sądzę, by facet musiał mnie jakoś szczególnie wprowadzać. Nie ma jednego jądra. No i co? No i jajco, wielkie mi mecyje. Myślę, że bardziej byłby to problem dla niego, a zupełnie niepotrzebnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba zwłaszcza jednorazowego. ;)

Niech będzie. I tak nikt się nie nabierze :)

Braki, ubytki i blizny nigdy nie były u mnie warte grama inteligencji i uroku osobistego. Doklejony cycek nie zastąpi lewej półkuli. Co do jąder to ustąpię mównicę Paniom :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On: A ja się zastanawiam, czy to nie jest ogólna obawa bycia 'innym', gdy to nas dotyczy problem. Brak jądra, piersi, bielactwo itd. Jest tyle chorób na które nie mamy wpływu. Samo to by 'ujawnić' się z tym drugiej osobie wymaga odwagi - ze względu na to jak działa nasze społeczeństwo.

Ja osobiście nie odważyłbym się 'nie pełny' na jednorazową przygodę. Co innego stały związek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem swoje zdanie o kobietach bez jednej lub dwóch piersi bo zdaję sobie sprawę, że są one jakby poza nawiasem tak zresztą jak niepełnosprawni. A ich "braki" nie powinny im zamykać drogi do normalnego życia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Równie dobrze można by zapytac, czy komuś przeszkadzałoby posiadanie przez partnera jednej nerki... Brak jednego jądra nie jest wizualnie zauważalny. Nie obniża też ogólnej sprawnosci.

P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...