Skocz do zawartości
Zouza

"wymagania" panów

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nadal nie wiem co to jest 

6 godzin temu, Paraswitch pisze:

kilko za duzo przy mały wzroscie to jest np.  jeden rozmiar piersi wiecej nie rzutujacy na figure

I nie mówię tego złośliwie, serio. 

Kilka kg za dużo? Sama nie wiem, bo przecież kilka kg to nie musi być "wina" większych piersi. Czy to więc kilka kg, czy coś zupełnie innego? 

Godzinę temu, Janek12 pisze:

Nie dziwie się, że nie zrozumiałaś bo wszystkie kobiety są idealne

Nie, nie zrozumiałam, bo nie wiem, co Autor chciał przekazać.

I wcale wszystkie kobiety nie są idealne. Na szczęście, bo byłoby cholernie nudno. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Zouza pisze:

MP2020 i Janek12 - szacun, że zrozumieliście. Ja zupełnie nie wiem o co chodzi. Może zbyt zmęczona jestem. ;) 

Ja też nie do końca zrozumiałem tą wypowiedź... I nagle zobaczyłem, że moja M. Polubiła... Zbiegam na dół, żeby wyjaśnić sprawę, ale widzę, że M. przy sobocie pofolgowała z alkoholem, a z racji, że ja sam nie mogę pić (wielka strata), zauważyłem, że wypiła mój przydział... Więc to by wyjaśniało zagadkę

P. 

• Haha 7
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
51 minut temu, Zouza pisze:

I wcale wszystkie kobiety nie są idealne. Na szczęście, bo byłoby cholernie nudno. 

To że dla Ciebie nie to nie znaczy, że i dla innych, choć wiem co miałaś na myśli ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, jennifer pisze:

Ja chyba zrozumiałam chodzi o to że lepiej gdy jest kilka kilo za dużo bo to dodaje kobiecości, np jest jeden rozmiar biustu w górę, a figura nadal dobra natomiast tyle samo kilo mniej to figura właściwie taka sama, a jednak już mniej w biuście więc po co walczyć o ten kilogram czy dwa..  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, MP2020 pisze:

M. przy sobocie pofolgowała z alkoholem, a z racji, że ja sam nie mogę pić (wielka strata), zauważyłem, że wypiła mój przydział... Więc to by wyjaśniało zagadkę

P. 

Padłem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, MP2020 pisze:

Ja też nie do końca zrozumiałem tą wypowiedź... I nagle zobaczyłem, że moja M. Polubiła... Zbiegam na dół, żeby wyjaśnić sprawę, ale widzę, że M. przy sobocie pofolgowała z alkoholem, a z racji, że ja sam nie mogę pić (wielka strata), zauważyłem, że wypiła mój przydział... Więc to by wyjaśniało zagadkę

P. 

Rozwiążę zagadkę Mężu...

jak już będziesz mógł, wypij butelkę wina i jeszcze raz przeczytaj , WSZYSTKO ZROZUMIESZ

A tak na poważnie ... @jennifer zinterpretowała to dokładnie tak jak i Ja zrozumiałam. Więc tylko zacytuję

32 minuty temu, jennifer pisze:

Ja chyba zrozumiałam chodzi o to że lepiej gdy jest kilka kilo za dużo bo to dodaje kobiecości, np jest jeden rozmiar biustu w górę, a figura nadal dobra natomiast tyle samo kilo mniej to figura właściwie taka sama, a jednak już mniej w biuście więc po co walczyć o ten kilogram czy dwa..  

M.

Tak to się kończy jak człowiek przyzwyczajony do picia wina we dwójkę

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jennifer, jakby tuczące jedzenie w cycki szło to by wiele kobiet się objadało kalorycznymi przekąskami. ;) Najczęściej jednak nie w cycki idzie, albo nie tylko w cycki.  

No ale możliwe, że Koledze tak właśnie się wydaje ;) W każdym razie ja nie byłam pewna o co mu chodzi i pewnie się nie dowiem, bo odpowiedzi od Niego żadnej. ;) 

• Lubię 3
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Zouza pisze:

Jennifer, jakby tuczące jedzenie w cycki szło to by wiele kobiet się objadało kalorycznymi przekąskami. ;) Najczęściej jednak nie w cycki idzie, albo nie tylko w cycki.  

No ale możliwe, że Koledze tak właśnie się wydaje ;) W każdym razie ja nie byłam pewna o co mu chodzi i pewnie się nie dowiem, bo odpowiedzi od Niego żadnej. ;) 

Jakby tylko w cycki szło to Ja bym tylko przekąski jadła

M.

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi wlasnie ostatnio dodatkowe 3 kilo w uda i brzuszek weszły. W cycki może 20 dag. Tak wygląda rzeczywistość kontra wyobrażenia niektórych Panow

• Lubię 1
  • Haha 3
  • Przytulam 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...