Skocz do zawartości
Zouza

"wymagania" panów

Rekomendowane odpowiedzi

Piki, no jaja se robisz?! :lach:

Facet ogoli paszczę, jajka i pachy (a nie wszyscy golą przecież), umyje się, dezodorant, dobra woda, obetnie pazury, przytnie włosy, niektórzy trochę kremu na paszczę i poćwiczy trochę, czyste ciuchy, ewentualnie niektórzy jakaś dieta - i całe dbanie. :D

Piki, chcesz się licytować kto ma więcej? :D

Zapomniałaś dodać, że musi uprasować koszulinę i znaleźć skarpetki do pary, a to czasami przypomina Jumanji :) 

Chciałbym, aby to ćwiczenie było "tylko trochę" i by to była "jakaś" dieta :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cudnie,że wygrzebałeś parę cytatów, tylko są jakby z choinki urwane. ;) Podłapujesz jedno słówko i sru... cytacik, bez ładu, składu i sensu. 

Weźmy pierwszy z brzegu "na tapetę":

"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"

Zapewne będę patrzeć na mijanych na ulicy ludzi sercem, och, ach! ;)

Reszty już cytować nie będę... litościwie :D 

"Nie ufam człowieko­wi skłon­ne­mu wy­dawać sądy z jed­ne­go tyl­ko pun­ktu widzenia."

Uuuuu, Żonie nie ufasz??? (taki żarcik) :D 

Zapomniałaś dodać, że musi uprasować koszulinę i znaleźć skarpetki do pary, a to czasami przypomina Jumanji :)

Chciałbym, aby to ćwiczenie było "tylko trochę" i by to była "jakaś" dieta :)

Hedonisto, najczęściej to żony te koszule prasują. ;) 

Jeśli to robisz sam, a ćwiczenia i dieta nie tylko trochę - to tylko wyjątek potwierdzający regułę, niemniej zuch, brawo! :) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam sam prasuję, a pierze przecież pralka ;)

TYlko mi jakoś z ćwiczeniami nie po drodze :(

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Zouza,

Jak widzę nie zostałem zrozumiany.. chyba trzeba będzie iść na tory..

to miał być żart, z lekkim pstryczkiem..

wszystko podtrzymuję jakby co.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to miał być żart, z lekkim pstryczkiem..

Z mojej strony również z pstryczkiem. :D  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hedonisto, najczęściej to żony te koszule prasują. ;)

Jeśli to robisz sam, a ćwiczenia i dieta nie tylko trochę - to tylko wyjątek potwierdzający regułę, niemniej zuch, brawo! :)

Żony brak- także dziękuje za pisemną pochwałę :) W sumie to całkiem fajne zajęcie :) 

Zgodzę się Zouzo z Tobą, że wiele zadbanych  kobiet prowadza się z facetami, którzy wyglądają jakby ostatni raz ćwiczyli na W-F w szkole średniej :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Kiedy się wypełniły dni

i przyszło zginąć latem,
prosto do nieba czwórkami szli
żołnierze z Westerplatte."

No, to cytat też mam odrobiony. Szukałem czegoś może bardziej odpowiedniego, ale jakoś to mi się nachalnie kołatało po głowie. Pewnikiem dlatego, że mamy wrzesień.

Małego Księcia będę miał obcykanego wieczorem, bo właśnie zabieram dzieci do kina, to sobie przypomnę :)

najczęściej to żony te koszule prasują.

No, no, no! Jestem jedyną prasującą osobą w domu;)

A z byciem zadbanym, to już tak chyba jest, że jednak facetom jest łatwiej - choćby biorąc pod uwagę kobiecą listę czynności pielęgnacyjnych (skróconą moim zdaniem) przytoczoną przez Zouzę.

Bycie zadbanym facetem nie wymaga jakichś strasznych poświęceń i nadmiaru wysiłku. Choć oczywiście, jeśli się zapaśliśmy, to troszkę nas to będzie kosztowało;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z mojej strony również z pstryczkiem. :D

no i się naszarpalim, życia nam ubyło.. a kolejne wzniosłe zagadnienie wisi nie rozwikłane.. chyba muszę sobie na przyszłość powziąć jakiś limit postów w temacie :upsnew:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no i się naszarpalim, życia nam ubyło..

Było się szarpać? ;)

Weź przykład ze mnie, ani trochę się nie szarpię :D

A życia to ubywa z każdą sekundą... czas łaskawy nie jest. ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żony brak- także dziękuje za pisemną pochwałę :) W sumie to całkiem fajne zajęcie :)

Zgodzę się Zouzo z Tobą, że wiele zadbanych  kobiet prowadza się z facetami, którzy wyglądają jakby ostatni raz ćwiczyli na W-F w szkole średniej :)

Ja także się zgadzam z Zou. Ale z tą szkołą średnią to już przesadziłeś hedonisto. Zaryzykowałbym stwierdzenie, że ostatni kontakt z W-F'em to wyżej wymienieni mieli chyba w podstawówce. Mnie tam to nawet odpowiada. Mniejsza konkurecncja. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...