Skocz do zawartości
Zouza

"wymagania" panów

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie to nie, tak się nawet zastanawiałem nad tym co napisałem, ale już stwierdziłem, że nie będę kasował :) Pomyślałem, że może nie zauważysz :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem po czym wnosisz. Ja częściej obserwuję zestaw: zadbana (lub w miarę zadbana) kobieta + mąż z mięśniem piwnym. ;)

Ba! Jak mąż jest flejtuch, to przypisuje się to kobiecie - bo ona o niego nie dba.  ;)

wnoszę po własnej obserwacji - subiektywnej - chyba nie będziemy teraz wojny płci prowadzić? zresztą napisałem od czego to (czyli moja ocena) może zależeć.. widocznie patrzymy w inne strony.

... Wyczuwam bardzo delikatny zapach feminizmu, ale możliwe iż to z innej strony zalatuje  :mily:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chyba nie będziemy teraz wojny płci prowadzić?

A ktoś próbuje?

widocznie patrzymy w inne strony.

Widocznie. Wystarczy wejść do pierwszego lepszego sklepu, biura, itd. ;)

No chyba, że wyciągamy facetów z siłowni. ;)

Wyczuwam bardzo delikatny zapach feminizmu, ale możliwe iż to z innej strony zalatuje 

Feminizmu? Bo zauważam pewną prawidłowość? C'mon! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się tam wcale za zaniedbanego nie uważam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piki, ja Ciebie też nie uważam za zaniedbanego. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Zouza,

Jaką prawidłowość?  iż według Twojej obserwacji (a niby w czym jest inna niż moja?) jest tak jak napisałaś.. albo jak chcesz by było..

Feminizmu (delikatnie żartobliwie/złośliwie napisałem, owszem) bo rysuje mi się Twoje zdanie w tej dyskusji jako że facet ma łatwiej, nic nie robi i jeszcze z pretensjami wyskakuje.. i to mi się tak właśnie skojarzyło - do samego feminizmu jako tako nie mam uprzedzeń, ale wszelkie "ruchy społeczne" zrzeszają niestety fanatyków którzy odciskają piętno na ich PR, i on ów feminizm też ma takie wyjątki..

A na siłowni - przynajmniej u mnie średnia grubasów jest taka jak u mnie w biurze..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się tam wcale za zaniedbanego nie uważam

Ani ja!

A od czasu jak poznałem mojego Karmelka to z dnia na dzień jestem coraz bardziej "zadbany".

Kiedyś wielka fleja była ze mnie niestety. Tona kurzu za paznokciami nie przeszkadzała itd... (w końcu z lasu wyciągnięty :P ).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaką prawidłowość?  iż według Twojej obserwacji (a niby w czym jest inna niż moja?)  

No chyba już napisałam(?) - jaką JA obserwuję - na ulicy, w sklepach, w różnych firmach, wśród znajomych i nieznajomych. 

No jest inna - ja widzę znaaacznie częściej zaniedbanych facetów i zadbane kobiety, Ty zaś chyba odwrotnie. ;)

Ale przecież nie w tym rzecz w całym tym temacie.

Mnie zaskakuje, że tak często zaniedbani faceci krytykują i wymagają bóg wie czego od swoich zadbanych kobiet.

Co ciekawe - ci zadbani są zazwyczaj mniej krytyczni. Ale może to kwestia tego, o czym Uncle pisał? :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja widzę

"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"

"Po­win­no się sądzić ludzi wed­le czynów, a nie słów."

Mnie zaskakuje, że tak często zaniedbani faceci krytykują i wymagają bóg wie czego od swoich zadbanych kobiet.

"Mo­wa jest źródłem nieporozumień."

Co ciekawe - ci zadbani są zazwyczaj mniej krytyczni.

"Zaz­drości­my tyl­ko te­mu, na które­go miej­scu mog­li­byśmy się zna­leźć sami."

Ale może to kwestia tego, o czym Uncle pisał?

"Nie ufam człowieko­wi skłon­ne­mu wy­dawać sądy z jed­ne­go tyl­ko pun­ktu widzenia." (Uncle - to taki żarcik..)

Tak dla rozładowania ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...