Skocz do zawartości
Zouza

"wymagania" panów

Rekomendowane odpowiedzi

ale właśnie koledze chyba chodzi o to, że to czym Ty pogardzasz dla kogoś jest bardzo fajne. A Ty piszesz tak jakbyś osądzała. Tak jest dobrze, a tak nie. NKolega się nie odzywa tak do siebie, tylko do swojej żony, bo taką mają relację i im to pasuje. 

Poza tym, co to do diabła jest "kobieca uległość ponad normę" ? Gdzie tu jest norma? Niesmiało przypominam, że jesteśmy na forum, którego rdzeniem jest sytuacja w której żona zdradza męża za jego przyzwoleniem, a często nawet namową. Wiesz jak to się ma do "normy" społecznej? Większość osób publicznie deklaruje, że gdyby żona dorobiła im rogi w najlepszym wypadku wystawiliby żonę razem z walizkami za drzwi, w nieco gorszych wypadkach deklarują za to popełnienie całego szeregu przestępstw kryminalnych. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie Vars... to jest kółko różańcowe, gdzie tylko "moja" forma zabawy jest słuszna, a wszyscy inni są już ponad normę.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja pogardzam kobiecą uległością taką ponad normę...

a inni pogardzają męską uległością taką ponad normę... i co w związku z tym? 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

*do Ciebie nie do siebie, a przestępstwa z założenia są kryminalne. Za to ja więcej nie będę pisał z komórki i bladym świtem czyli przed 9 rano;) 

ale właśnie koledze chyba chodzi o to, że to czym Ty pogardzasz dla kogoś jest bardzo fajne. A Ty piszesz tak jakbyś osądzała. Tak jest dobrze, a tak nie. NKolega się nie odzywa tak do siebie, tylko do swojej żony, bo taką mają relację i im to pasuje. 

Poza tym, co to do diabła jest "kobieca uległość ponad normę" ? Gdzie tu jest norma? Niesmiało przypominam, że jesteśmy na forum, którego rdzeniem jest sytuacja w której żona zdradza męża za jego przyzwoleniem, a często nawet namową. Wiesz jak to się ma do "normy" społecznej? Większość osób publicznie deklaruje, że gdyby żona dorobiła im rogi w najlepszym wypadku wystawiliby żonę razem z walizkami za drzwi, w nieco gorszych wypadkach deklarują za to popełnienie całego szeregu przestępstw kryminalnych. 

* Ciebie nie siebie, a przestępstwa są kryminalne z założenia. Więcej nie piszę z komórki ani bladym świtem przed 10 rano;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

po to jest forum by WYRAŻAĆ SWOJE ZDANIE ...czyż nie?

moje jest takie że pewne określenia mnie bardzo rażą :)

Piki, przecież żona cię zdradza :)

uprawianie seksu z innym mężczyzną to zdrada fizyczna

a że ta akurat nie jest najgorszym typem zdrady i może to kręcić i podniecać....no cóż ludzie są różnie zboczeni :)))

jaka szybka reakcja :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdrada to stan umysłu. Seks to tylko seks.

Żona mnie tak zdradza, że w tym samym czasie nabijam sobie kolejny level w Wiedźmina :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdrada to stan umysłu.

filozof :)

cholercia...to czemu forum nazywa się "ZK forum"?

czyli jak by nie patrzeć ZDRADA kontrolowana ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uprawianie seksu z innym mężczyzną to zdrada fizyczna

I wlasnie jak to nazwiesz ?!

uprawianiem sexu ?!

Tez moze byc, ale mi sie to bardziej z Joga kojarzy.

Wiec skoro ze swoja Pania mowie o tym podczas roznych naszych sytuacji, "a puscisz mi sie kiedys z obcym  kutaskiem ?"

Nie uznaje tutaj za brak szacunku dla niej. Cos mi sie wydaje, ze jestes przewrazliwiona na tym punkcie, jak niedoszly  topielec na temat kapieli w basenie

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cholercia...to czemu forum nazywa się "ZK forum"?   czyli jak by nie patrzeć ZDRADA kontrolowana

Semantyka:) I w dodatku chyba specyfika tłumaczenia. Zerknąłem sobie na angielskie definicje Cuckold i Hot Wife na Wiki i okazuje się, że nie pada tam ani razu słowo "cheat".

Gdzieś to juz pisałem, ale powtórzę, że moim zdaniem w Zdradzie Kontrolowanej nie ma miejsca na zdradę:)

po to jest forum by WYRAŻAĆ SWOJE ZDANIE ...czyż nie? moje jest takie że pewne określenia mnie bardzo rażą

I tu się zgadzam w 100% - zwłaszcza, że jasno piszesz, że to Twoje zdanie:)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...