Skocz do zawartości
Zouza

"wymagania" panów

Rekomendowane odpowiedzi

chyba w ogóle nie da się patrzeć na człowieka, kobietę czy faceta fragmentarycznie

co z tego że piersi, czy inny fragment jest idealny

jak z całością wygląda jak po tuningu

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja, mojej Wilmie, moge zarzucic dwie rzeczy.

1. sama sie krytykuje, nie zauwaza jak super fajna dupa jest i jakie budzi porzadanie u mnie i u innych facetow. Wiecznie pracuje nad soba, ujezdzajac kolejny zestaw kol w rowerze i sprzet w fitnes studio.Zuzywajac kolejne WIADRA kremow i balsamow, w momencie kiedy wcale jej tego nie potrzeba, bo jest po prostu idealna pod wzgledem fizycznym i sama chyba nie za bardzo w to wierzy. Gdyz to jest calkowicie pozbawione, jakiejkolwiek kokieterii

2. nie chce mi sie puszczac i doprawic mi rogow :splashface:

A co gorsze, jak juz rozmawiamy  o sexie, to o tym drugim, nawet nie chce slyszec :facepalm:

A co do mnie.............. , no coz ..... :redevil:

Dlugo by wymieniac wszystkie zalety, ale zeby nie zanudzac........, powiem krotko

"CHODZACY IDEAL " ze mnie i doskonale zdaje sobie z tego sprawe ;)

Wady  - (poza rocznikiem urodzenia ) BRAK

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. sama sie krytykuje, nie zauwaza jak super fajna dupa jest i jakie budzi porzadanie u mnie i u innych facetow. Wiecznie pracuje nad soba, ujezdzajac kolejny zestaw kol w rowerze i sprzet w fitnes studio.Zuzywajac kolejne WIADRA kremow i balsamow, w momencie kiedy wcale jej tego nie potrzeba, bo jest po prostu idealna pod wzgledem fizycznym i sama chyba nie za bardzo w to wierzy. Gdyz to jest calkowicie pozbawione, jakiejkolwiek kokieterii

po takim stwierdzeniu nasuwa się pytanie- Kto kobietę zrozumie?  :list:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na pewno nie facet

kobiety nie można zrozumieć

kobietę się czuje :):):)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie chce mi sie puszczac

nie dziwię się bo po pierwsze jeśli żona to robi to powinna to robić DLA SIEBIE a po drugie cóż za określenie?

...puszcza to sie suka, szmata...a żona co najwyżej zdradza !  :diablo3:

cóż za dwa przejawy braku wielbienia i szacunku w jednym zdaniu !!!!  :klotnia:

jak bym ja była twoja żoną to dostałbyś wpierdol  :less:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jest o tym taki dowcip, brzmi mniej..., wiecej... jakos tak:

Szedł gościu po plaży w Kalifornii i kopnął coś, co przypominało lampę dżina. Potarł i dżin wyskoczył ze środka

- Jestem dżinem, spełnię twoje jedno życzenie

- Łał, krzyknął gość, to ja chcę autostradę na Hawaje!

- Stary, odpada, wiesz ile to betonu? Stali? Projektów? Wymyśl coś innego

- To ja chciałbym zrozumieć kobiety. Chciałbym wiedzieć, co myślą, dlaczego płaczą, co podoba im się w facetach, dlaczego strzelają fochy i chciałbym w końcu poznać tą idealną, z którą będzie mi dobrze...

- Ta autostrada ma mieć 4 czy 6 pasów ruchu?

nie dziwię się bo po pierwsze jeśli żona to robi to powinna to robić DLA SIEBIE a po drugie cóż za określenie?

...pyszcza to sie suka, szmata...a żona co najwyżej zdradza !  :diablo3:

No to bysmy sie bili :P

Ja, jak rozmawiam z nia, to nazywamy rzeczy po imieniu.

U nas nie ma zdrobnien typu "Myszko, Kiciu, Misiaczku......."

Chyba by nas zemdlilo....

My wolamy sie tak po swojsku ;)

Babo, Ropucho, Cholero.....

Chlopie, Mendo.... Erotomanie..... , Zboczku...

I dobrze nam z tym :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i to akurat nic strasznego

my tez się z mężem nie ciumciamy ale jak by mi rzucił taki tekst to naprawdę dostałby w łeb (i to nie w ten w który lubi :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...puszcza to sie suka, szmata...a żona co najwyżej zdradza !  :diablo3:

Ekhmm... Z całym szacunkiem, ale ktoś tu chyba nie rozumie, że w puszczaniu się żon (czy jak zwał tak zwał) niekoniecznie musi obowiązywać zawsze jeden i ten sam model relacji. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z całym szacunkiem

no ja tu właśnie widzę brak szacunku... do żony  

i chyba zawsze będzie mnie to wkurzało (choć wiem ze są szmaty które tak lubią :P ja pogardzam kobiecą uległością taką ponad normę...czyli taka gdzie kobieta lubi jak traktuje się ją w sposób poniżający )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym był zdradzony przez żonę to bym długo mężem nie pobył. Szanuję poglądy innych na ten temat i nie mam zamiaru publicznie wygłaszać zdania na temat zabaw innych.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...