Skocz do zawartości
Zouza

"wymagania" panów

Rekomendowane odpowiedzi

No i właśnie o to chodzi, Gooshka. Bo to, że JAKIEŚ wymagania mamy, to oczywiste. Tylko wkurwiające jest to, gdy facet wymaga od kobiety perfekcji, sam będąc daleeeeko od niej. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale skąd się to bierze? Prawie każda mamusia huha na syneczka, aby nie był głodny, nie uprasowany. Żeby mu tylko czegoś nie zabrakło. Od córeczki wymaga by pomogła przy gotowaniu, podawaniu i sprzątaniu. Syneczek może w gaciach chodzić po domu a córeczka broń boże pokazać kawałek bioderka (teraz jest troszke inaczej).

Wniosek.

Mężczyzna tyje i dobrze mu z tym. Żona go jeszcze dokarmia.

Kobieta tyje i źle jej z tym. Mąż ją jeszcze dołuje.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co mnie wkurwia przestrasznie jak mój od prawie tygodnia nie ogolony mąż zauważa że nie ogoliłam nóg. Zawsze wtedy napływa mnie taka wizja... Ja z jakąś pałką i jego zarośnieta szczęka na pieńku.

Pamiętam jak jednej ze swoich dziewczyn zrobiłem pilling do okoła ust bo nie miałem czasu się ogolić.

Przez 3 dni nie chciała mnie oglądać, bo nie wyobrażała sobie sexu bez całowania, a obcierka musiała się zagoić.

Ona delikatna ja niedouczony.

Doskonała lekcja.

A jeżeli chcesz uczyć kotka za pomocą młotka to- jeżeli golisz się tam na dole (a nie depilujesz), to z takim ostrym odrostem usiądź mu na twarzy i poujeżdżaj jego twarz.

Poczuje to co ty.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jeżeli chcesz uczyć kotka za pomocą młotka to- jeżeli golisz się tam na dole (a nie depilujesz), to z takim ostrym odrostem usiądź mu na twarzy i poujeżdżaj jego twarz. Poczuje to co ty.

Pomysł przedni, ale w życiu nie poczuje tego co my.

Raz, że kobiety mają cieńszą i delikatniejszą skórę. Dwa, że zazwyczaj nasz zarost jest znacznie delikatniejszy niż ten u mężczyzn na twarzy. ;)  

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak najbardziej.

Z męskiego punktu widzenia, gdy facet się czepia, a sam jest brzydki, ohydny a laska ładna to:

- ma kasę, dużo kasy

- ma dużego :redevil:

pańcio: bzdura otóż wyobraź sobie że jest wiele kobiet na świecie lubiących postawnych panów z brzuszkiem, gdyż czują się przy takim mężczyźnie bezpieczne. A i w drugą strone są panowie co tylko uważają kobiety o rubensowskich kształtach!
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo atrakcyjność seksualna nie mieszka jedynie w pięknych ciałach. Miałem w swoim zyciu watpiwą przyjemnosc obcowania z paroma nieprzecietnej urody kobietami ktore były wręcz drewniane w tych sprawach i parę o nienachalnej, ze tak sie wyrażę, urodzie z ktorymi miałem wręcz kosmiczny rollercoaster :-D

A co do wymagań to i my i panie mamy przeważnie zawyżone wymagania bo na siebie patrzymy łaskawszym okiem i wiecej mankamentów potrafimy sobie wybaczyc :-D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co do wymagań to i my i panie mamy przeważnie zawyżone wymagania bo na siebie patrzymy łaskawszym okiem i wiecej mankamentów potrafimy sobie wybaczyc

Mam dokładnie odwrotne odczucia. Od siebie wymagam najwięcej. Nie wybaczam sobie niczego, na co mam wpływ. To co mogę poprawić/ulepszyć/upiększyć, poprawiam/ulepszam/upiększam. Jedynie wzrost mam podły i nic z nim nie zrobię ;)

Patrząc na facetów (i kobiety także), widzę mankamenty, które u nich toleruję lub akceptuję, a u siebie po prostu likwiduję. Cellulit, nieładna skóra na stopach, mieszkowe rogowacenie (już widzę, jak faceci zaczynają googlować, co to takiego) - u innych mogą być, u siebie absolutnie tego nie chcę.

Czasem męczy taki perfekcjonizm, ale inaczej nie chcę.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Googlowanie bedą tylko ci co nie mają partnerek na dluzej :-D

Pisząc powyższego posta myslalem o tym ze panie mają bardziej krytyczne podejście do swojej osoby ale to nie zmienia faktu ze tęsknią do książąt a nie wieśniaków :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w tym jest, bo często osoby z kompleksami podnoszą sobie wartość poprzez negowanie innych. ;-))

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat nie to miałem na mysli a raczej fakt ze każdy z nas chce więcej za mniej :-)

To raczej naturalne

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...