Skocz do zawartości
Zouza

"wymagania" panów

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jak najbardziej.

Z męskiego punktu widzenia, gdy facet się czepia, a sam jest brzydki, ohydny a laska ładna to:

- ma kasę, dużo kasy

- ma dużego :redevil:

Jakoś nie dziwi mnie, że inteligencji w tym spisie nie ma ;)

lub laska jest durna i na maksa uległa :P

Lub nie jest, tylko afery nie chce robić.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

akoś nie dziwi mnie, że inteligencji w tym spisie nie ma

W publicznym zwracaniu uwagi na niedoskonałości swojego partnera inteligencji też nie ma :D

lub laska jest durna i na maksa uległa :P
Lub nie jest, tylko afery nie chce robić.

Więc jest uległa albo durna gdy afery nie chce robić a mimo to zostaje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

McArthur, bez urazy ale co Ty pierdo.... Wyjdź, zastanów się i potem wróć. Gadasz jakbyś miał ciągle jakieś problemy i teraz próbujesz zgonić winę na kobiety, po prostu takie odczucia mam z Twoich wypowiedzi. 

Faceci nie są perfekt, kobiety również dlatego zalecam traktować każdemu kobietę tak jakbyśmy traktowali samych siebie czy tez bliższych nam osób.

Szacunek (prawie)ponad wszystko!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sorry McArthur przeczytałem Twój wywód ze dwa razy ale dalej nie wiem do czego zmierzasz i o co Ci chodzi. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To, że takie wymagania mamy w dwie strony. 

A kiedy wymagania są budujące a kiedy rujnące zalezy tylko wyłacznie od przewagi jednej ze stron. Bo gdy jest równowaga- to się lubi :D i szanuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to prawda że nasi partnerzy wymagają od nas nienagannego wyglągu.Ale też jest prawdą że my jako kobiety wymagamy też od siebie więcej.Staramy się dobrze wyglądać dla nas samych i naszych partnerów.Ja na przykład bardzo lubiłam swoje ciało z przed ciąży.Wiadomo ciąża zmienia ciało kobiety i teraz patrzę na siebie bardziej krytyczniej.Ale mam wspaniałego męża który uświadamia mi codziennie że jestem piękna.Wiem że nie mam za bardzo czego się czepiać u siebie ale tak naprawdę to dzìęki mojemu mężowi czuję się piękna.Dziękuje P.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak - wszyscy przecież określają, wraz z nimi samymi, kobietę jako płeć piękną. A więc czego się spodziewać

Cóż tu gadać, Faceci to wzrokowcy, kobiety innymi kryteriami posługują się w doborze partnera. Inna sprawa, że dobór partnera życiowego i partnera łóżkowego może być całkowicie odmienny. A faceci - jednak wygląd na bardzo wysoko punktowanym miejscu, o ile nie dla wielu na pierwszym :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To że mamy jakieś wymagania to normalna rzecz, każdy człowiek dąży do jakiegś wyobrażonego ideału. Inne kryteria przyjmują mężczyźni (wygląd jako jedno z głównych) a inne kobiety (stawiając bardziej na siłę charakteru). Klasa polega na tym, żeby umieć zaakceptować to, że partner/ka może bywać naprawdę daleka od naszych wyobrażeń. Kobieta może utyć, a mężczyzna czasem okazać nieporadnośćw jakiś kwestiach. Zarówno Kobiety jak i mężczyźni to normalni ludzie mający cechy które uznamy za zalety jak i wady.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co mnie wkurwia przestrasznie jak mój od prawie tygodnia nie ogolony mąż zauważa że nie ogoliłam nóg. Zawsze wtedy napływa mnie taka wizja... Ja z jakąś pałką i jego zarośnieta szczęka na pieńku.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...