Skocz do zawartości
Zouza

"wymagania" panów

Rekomendowane odpowiedzi

rządać czegoś równocześnie negując to.

Chyba nie bardzo rozumiem. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie bardzo rozumiem. 

Ja to miałem na przykładzie mojej byłej zony. Mówi że chce, zrobi tak, że nie masz okazji tego robić. Czyli: na podwieczorek, podkręci Cię, powie że ma ochotę na małe co nieco...... a nagle że ją "brzuch boli",, " ale się objadłam, dziś nie dam jednak rady"  i po pewnym czasie człowiek nagle stwierdza, że to nie jest przypadek...... :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to miałem na przykładzie mojej byłej zony. Mówi że chce, zrobi tak, że nie masz okazji tego robić. Czyli: na podwieczorek, podkręci Cię, powie że ma ochotę na małe co nieco...... a nagle że ją "brzuch boli",, " ale się objadłam, dziś nie dam jednak rady"  i po pewnym czasie człowiek nagle stwierdza, że to nie jest przypadek...... :D

Przez takie klimaty zacząłem "jadać na mieście" i zaczęło mi bardziej smakować

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Że zacytuję: 

żona go nie rozumie, że wcale ze sobą nie śpią, 

ona na pamięć to umie. "

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przez takie klimaty zacząłem "jadać na mieście" i zaczęło mi bardziej smakować

Daj adresy tych  "restauracji" w których jadasz w moich jakoś już jest za ciasno :-D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A z tematem to się mi jeszcze skojarzyło:

A ni cholery to się ma do tematu. 

Daj adresy tych  "restauracji" w których jadasz w moich jakoś już jest za ciasno :-D

Nygus!

Sam poszukaj!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ni cholery to się ma do tematu.

Ale jak najbardziej.

Z męskiego punktu widzenia, gdy facet się czepia, a sam jest brzydki, ohydny a laska ładna to:

- ma kasę, dużo kasy

- ma dużego :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak najbardziej.

Z męskiego punktu widzenia, gdy facet się czepia, a sam jest brzydki, ohydny a laska ładna to:

- ma kasę, dużo kasy

- ma dużego :redevil:

lub laska jest durna i na maksa uległa :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam, że też często kobieta jest ofiarą własnego pedantyzmu - a On  prostak, nie zauważa, że zwraca się jej uwagę zbyt oficjalnie. No bo niby taka dokładna, gdy mu różne rzeczy w domu wypomina, to ma radość, że może też jej jakąś niedoskonałośc wychaczyć.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...