Skocz do zawartości
Gooshka

Piwo jako skuteczny środek na obniżenie libido

Rekomendowane odpowiedzi

Piwo orzeźwia gardło ale usypia zmysły.

Guzik prawda! :P

I brzydko z gęby zionie.

Wbiłeś mi nóż w serce ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja  nienawidzę zapachu i smaku kawy wszelakiej,fuj co za smród.. :growgr:

Nic na to nie poradzę,już wole wąchać "paszki"nizli kawusię.....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja  nienawidzę zapachu i smaku kawy wszelakiej,fuj co za smród.. :growgr:

Nic na to nie poradzę,już wole wąchać "paszki"nizli kawusię.....

mam tak samo:) 

Zapach fajek ogólnie mi bardzo nie przeszkadza, ale całować się z popielniczką to już nie jest przyjemne :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Guzik prawda! :P

Wbiłeś mi nóż w serce ;)

Oj tam, oj tam. Na dowód postawionej tezy zrobimy eksperyment. Zdegustujesz parę browarów (wedle gustu) i położysz się przede mną we wiadomym stroju. Moja reakcja pewnie da nam obojgu dużo do myślenia ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdegustujesz parę browarów (wedle gustu)

Parę, czyli dwa! Dam radę! :D

i położysz się przede mną we wiadomym stroju.

Wiadomym???? Hmmmm... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek shudson

Mi zapach i smak w niczym nie przeszkadzają, ale samo spożycie. Przez chmiel robię się senny i miewam problemy z erekcją. Po wódce takich efektów ubocznych nie mam, a po winie śmigam jak helikopter.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...