Skocz do zawartości
Pańcioipani.

Przeczytajcie i sami powiedzcie

Rekomendowane odpowiedzi

Moje refleksje po tym jak żona powiedziała mi o swojej fantazji. Kocham ją bardzo i wiem że ona mnie też. Mianowicie powiedziała że chciała by uprawiać sex z dwoma partnerami z czego ja będę jednym z nich. Napisałem jej ospowiedź w formie listu. Przeczytała i i cytuje treść swojej odpowiedzi:

E. przeczytaj dokladnie.

Odkąd powiedziałaś mi o swojej fantazji, ja sie zgodzilem nie mialem nawet cienia watpliwosci. Kocham cie, i wiem ze sex jest przyjemnoscia a milosc to to co przezywamy od 18 lat. Fakt ze bardzo mnie podnieca jak inni faceci patrza na ciebie z porzadaniem bo jesteś bardzo seksowna, zgrabna i masz piekna buzie (dlatego na plaze nudystow poszedlem podchmielony bo obawialem sie wzwodu i jak bym wygladal i co nie powiesz ze nie podchodzili i nie patrzyli) i wiem ze nigdy nie beda mogli przezyc z toba zycia bo ty kochasz mnie i przezyjemy je razem. Powoduje u mnie gleboka chec spelnienia twoich pragnien, byc przy tym, patrzec ci w oczy jak ci bedzie dobrze i wiesz ze jestem przy tobie, patrzec jak bedziesz przezywala rozkosz. Cieszyc sie z tego ze jest ci cudownie. Przez ten tydzien byłaś podniecona, usmiechnieta, mialas ten blysk w oku. Patrzylas na mnie kusilas mnie, no i sex byl jak za dawnych lat chociaz smiem twierdzic ze duzo lepszy. Przez ten tydzien bylismy mili dla siebie, zero klotni, a wiadomo jak jest w malzenstwie, zblizylo nas to. Jest to pierwsza od 5.5 roku zecz ktora nas do siebie zblizyla. Bo wydaje mi sie ze zaczynalismy sie oddalac. Jest mi cudownie ze podzielilas sie ze mna tym i chce tego bardzo mocno. Kocham cie. W polsce spoleczenstwo wychowywane jest przez kosciol, a ksieza to ... ech sama wiesz. Mowia o milosci nie majac o niej pojecia. Slubuja Bogu a gwalca dzieci. To wlasnie jest zdrada wyrzadzenie komus krzywdy. Jesli oboje tego chcemy to to jest milosc. I nie masz sie czego obawiac. Dla mnie milosc to bycie razem, przezywanie wspolnie wspanialych chwil, uczenie sie siebie wzajemne, odkrywanie i realizowanie wzajemnych i drogiego partnera pragnien i potrzeb. Wspieraniu go i pomocy w dazeniu do wybranego przez niego celu. Milosc to najwieksza przyjaźn pomiedzy dwojgiem ludzi. Istnieje nawet pomiedzy dwioma heteroseksualnymi osobami tej samej płci. Nie chodzi o sex. Sex przez kosciol jest postrzegany tylko po to aby plodzic dzieci. Czy jak kobieta lub mezczyzna sa bezplodni to nie powini go uprawiac! Nie sex to przyjemnosc i kazdy ma prawo do tego aby spelniac swoje przyjemnosci, urzeczywistniac swoje potrzeby fantazje i pragnienia. Przez ostatni tydzien promienialas, bardzo milo mi bylo patrzec na ciebie taka szczesliwa, radosna i napalona. Czulem sie szczesliwy. Jest mi tak wspaniale. Kocham cie i nie wyobrazam sobie zycia bez ciebie. Uwazam ze spelnienie twojej fantazji tylko umocni nasz zwiazek i zaufanie a przedewszystkim szacunek do siebie ze akceptujemy siebie i swoje potrzeby! Realizując je tylko przypieczętujemy naszą miłość między sobą. Sama wiesz że nigdy obojętnie nie minołem się z tobą przez tyle lat, zawsze jakiegoś lekkiego klapsa w pupe ci dałem lub pierś dotknalem! Krecisz mnie tak samo jak mielismy po 17 lat. A mamy 35 kocham cię. Twój P.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem jednak "miękka fryta", bo rozczuliły mnie Twoje słowa okropnie. Życzę Wam dalszej piękniej miłości , wytrwałości i wiele cierpliwości na kolejne lata spędzone razem, a także wiele przyjemnych doznań i satysfakcji z seksu ( nie tylko ze sobą )

Pozdrawiam serdecznie,

Ola

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje Ola. To co napisałaś jest piękne i niezwykle prawdziwe dla mnie jako męża! Bardzo kocham swoją E. Odką ja zobaczyłem na dyskotece majac niecałe 17 lat, wiedziałem że to jest kobieta mojego życia. Matka moich dzieci! I tak sie stało 5.5 lat temu. Teraz pragne tylko sprawiac jej przyjemność!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...