Skocz do zawartości
Duszek Nowy1

maly czy duzy

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Nowy1

Witam wszystkich. Chcialbym umowic zonke z facetem ale ze jestesmy poczatkujacy chce wiedziec czy na poczatek lepiej spokkac sie z kims kto ma mniejszego czy wiekszego? Pytam bo chcialbym zeby po wszystkim moja zonka chciala tez mojego a nie tylko duze paly zeby jej sie marzyly.Co Wy na to? Z gory dzieki za odpowiedz

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja powiem tak

zależy czy będzie gruby czy też długi

gruby jest ryzyko że się bardzo spodoba :)

długi jest (wg mojego doświadczenia) ciut trudny w obsłudze i orgazm na takim trudno osiągnąć 

ja osiągnęłam dzięki temu ze był półmiękki..bo akurat ja muszę się głęboko docisnąć by skończyć... a na za długim nie da rady bo i boli i zwyczajnie fizycznie niewykonalne

ale czy to nie na tym polega zabawa że mąż ma się czuć "gorszy" ?

choc pewnie sa dwa typy "rogaczy" : ci dominujący którzy w ten sposób "dominują" dodatkowo żonę "karząc" jej obsługiwać innego, i ci ulegli dla których przyjemność Pani-żony jest najważniejsza i dla nich nie ma znaczenia co będzie później....a zawsze jest ryzyko że inny jest lepszy w te klocki :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkajcie się z kimś kto potrafi go dobrze używać :):P

ps. nie zawsze większy znaczy lepszy.. ja myślę, że jak Cię Kocha to twój też będzie jej się marzył :)

ps2. pozwól jej wybrać to na co ma ochotę i do dzieła :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich. Chcialbym umowic zonke z facetem ale ze jestesmy poczatkujacy chce wiedziec czy na poczatek lepiej spokkac sie z kims kto ma mniejszego czy wiekszego? Pytam bo chcialbym zeby po wszystkim moja zonka chciala tez mojego a nie tylko duze paly zeby jej sie marzyly.Co Wy na to? Z gory dzieki za odpowiedz

Proponuję ,żeby to żona wybrała, kierując się własnymi kryteriami. Dla mnie poza ogólnym "pierwszym wrażeniem" estetycznym kluczowe jest "iskrzenie"- czyli pewnego rodzaju erotyzm, który wytwarza się między ludźmi, sztuka uwodzenia. Kochankowi musi się chcieć starać. Wielkość sprzętu jest tylko bonusem.I co istotne, kochanek powinien znać swoją rolę w Waszym związku- krótkoterminową. No chyba, że postanowicie inaczej, jednak to już inna historia;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Nowy1

Dzieki wielkie za opinie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani:Daj podjąć decyzję żonie jaki rozmiar chciałaby.Mój mąż ma 16 cm i jest to idealny rozmiar dla mnie.Większego nie chcę i nie potrzebuję:) Pozostaw decyzję jej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...