Skocz do zawartości
Lemoondzik

Lubicie zaskakiwać?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bardzo lubię zaskakiwać. Pozytywnie oczywiście.

Tyle ze w tym wszystkim potrzeba jeszcze jednego ważnego elementu. Mianowicie - otwartości drugiej strony i umiejętności wyrwania sie z rutyny, aby ta niespodzianka tez sie cieszyć.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię:

-wysłać jakiegoś rymowanego sms-a, albo nietypową historyjkę.

-bawić się słowami mówiąc co będę robił, aby podgrzać kobietę bez dotykania jej.

-kiedyś wpadłem na urodziny do swojej laski organizowanego przez jej koleżanki (jedna wiedziała co i jak), przebrany za mundurowego, i w jednym z pokojów zrobiłem jej striptiz. Po moim wyjściu zeszła na chwilę do samochodu co by nie jęczeć przy koleżankach. Ten motyw widziałem później na filmie.

-zaaranżować jakąś nietypową sytuację na sex

-na wakacjach to można różne akcje robić po dogadaniu się z inną parą- np. dobierać się do niej w samochodzie gdy tamta druga para z przodu a ona nie wie że oni znają przebieg akcji.

itd.

Jestem kreatywny i zawsze coś nowego pojawia się w głowie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wymyślacie takie "akcje" czy przychodzą naturalnie?

całkowicie naturalnie, R reaguje na to ze stoickim spokojem, bo

Jestem nudnie przewidywalna. Zaskakuję codziennie. Do wyrzygania. Tylko szarlotka ciągle taka sama mi wychodzi. ..

tylko piec nie umiem :facepalm:, chociaż ostatnio popełniłam kilka razy babeczki - ale za każdym razem robiłam modyfikację w przepisie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam widok zaskoczonego faceta... całkowicie wybitego z rytmu, nieogarniającego tematu i potrzebującego chwilę na zebranie myśli...

Często zdarza się że wykorzystuje fakt bycia atrakcyjną kobietą w pracy, oczywiście w mojej branży samo bycie atrakcyjna kobietą to zdecydowanie za mało... ostanio na spotkaniu służbowym - dwóch Panów i Ja, wydelegowana przez szefa do zadań trudnych, czuję że nie idzie i że mogę polec, klient rzucia we Mnie ogiem.... szybka analiza sytuacji, argumenty merytoryczne... dobre, nawet bardzo dobre, ale nie idealne... a tu nagle myśl... "dziewczyno pod marynarka masz koronkowe body"... no i cóż... poczułam że robi się gorąco... zdjęłam marynarkę... ołówkowa spódniczka, koronkowe body i czarne szpilki... ten zestaw zawsze się sprawdza... no i poszło... dobrze... nawet bardzo dobrze...

Wracam do firmy... a mój prezes stoi w drzwiach i mówi... " a już ten temat spisałem na straty"...i przełyka ślinę... a Ja zorientowałam się ze nadal jestem tylko w koronkowym body, ołowkowej spódnicy i czarnych szpilkach... ;-)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię zaskakiwać i różne niespodzianki to stały element u nas. Oczywiście wszystko z umiarem. Czasem planuję ale częściej wpadam na jakiś pomysł i po prostu go realizuję

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...