Skocz do zawartości
Zeratul

Wreszcie :>

Rekomendowane odpowiedzi

natomiast ja jestem dla Was całkowicie anonimową postacią.

Zmień ten stan. Witaj na pokładzie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza stawiała swoje pierwsze, nieśmiałe kroki w tematyce

Gwoli sprostowania - pierwsze zostały poczynione ciut przed odnalezieniem forum. :P

Ale już po zarejestrowaniu się, to... rozhulałam się na dobre :redevil:

Że też Ci się chciało te starocie czytać :lach:

Witaj, wsiadaj do naszej karuzeli, niech wiruje! :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnej lokalizacji nie podał. Bez sensu.

Witaj Milczący Obserwatorze :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może powinieneś   :D  :redevil:

A to przestroga czy obietnica? :-P 

Dokładnej lokalizacji nie podał. Bez sensu.

Loża szyderców ;)

Gwoli sprostowania - pierwsze zostały poczynione ciut przed odnalezieniem forum. :P

Ale już po zarejestrowaniu się, to... rozhulałam się na dobre :redevil:

Jędza skleroza się do mnie dobrała i pomieszałem chronologię :P Popaprana ta moja pamięć i dziwne fragmenty czasem przywołuje, jak np. humorystyczne perypetie hotelowe Sema (lub Kreatora? szwankuje ta pamięć) z bieganiem na waleta po korytarzu przed zatrzaśniętymi drzwiami. :lach:

Zaraz na nawiedzonego wyjdę, ale przysięgam, że żadnego dzienniczka nie prowadzę i wycinków z forum nie drukuję i nie przyklejam na ścianie  :ph34r:

Sporo wątków przeczytałem całych, bo bardzo lubię te emocje, przeżycia,  tematy do przemyślenia. Znakomite są te forumowe "starocie', takie z serii "zawsze na czasie", niezależnie od upływających lat.

Jakoś tak trudniej coś napisać jak już można, z boku to człowiek zawszse taki mądry :-P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z boku t

Tu są same zboki ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu są same zboki ;)

W dodatku z talentem do cytowania :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to przestroga czy obietnica? :-P

Słuchaj, 2w1 :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dodatku z talentem do cytowania :lach:

Bo pozostałe mam ogromnie rozwinięte i temu jakoś już nie starczyło ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś tak trudniej coś napisać jak już można, z boku to człowiek zawszse taki mądry

Pisz, pisz. Jakoś mam wrażenie, że forum sporo straciło przez Twoje dotychczasowe milczenie. Mądrym można być i z przodu, choć zabiera to czasem nieco przyjemności :)

Tu są same zboki ;)

O pardon!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchaj, 2w1 :D

Aż człowiek rzeczywiście chce wpaść jak śliwka w kompot :>

Niekoniecznie szepcząc :)

Pisz, pisz. Jakoś mam wrażenie, że forum sporo straciło przez Twoje dotychczasowe milczenie. Mądrym można być i z przodu, choć zabiera to czasem nieco przyjemności :)

A to już jest wywieranie presji. Tudzież loża szyderców już sobie grunt przygotowuje :P:D

Bo pozostałe mam ogromnie rozwinięte i temu jakoś już nie starczyło ;)

Wysublimowana skromność, to to, co tygryski lubią najbardziej  B) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...