Skocz do zawartości
Zeratul

Wreszcie :>

Rekomendowane odpowiedzi

Mądrym można być i z przodu, choć zabiera to czasem nieco przyjemności

Polemizowałabym. Z tym zabieraniem, nie z mądrością. :lach:

Czyżby zanosiło się na rekordowy wątek w Dziale Powitań? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polemizowałabym. Z tym zabieraniem, nie z mądrością

Twoje prawo. W tej sytuacji moja czujność każe mi być mądrym zwłaszcza z tyłu :D

Czyżby zanosiło się na rekordowy wątek w Dziale Powitań? ;)

Sprytne ale nie dam się wciągnąć w off-top'a, nad którym w końcu stanie Sem z siekierą :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tej sytuacji moja czujność każe mi być mądrym zwłaszcza z tyłu

A  kto z przodu? :P

w końcu stanie Sem z siekierą

Eeee, w powitalnym to raczej  siekiery nie wyciągnie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To wszystko prawda, tak było :) Poszedłem zadzwonić, będąc nasączony whiskey  jak dobry wojak szwejk, z tym że byłem nago a to był korytarz hotelu Mercure Wrocław. Później pukałem Kreator otworzył i rzecze "to Ciebie nie było?" :D Piękna historia. Prawdziwa. Oznacza to, że musiałeś być na Forum rejestrowany, bo dział Historie Prawdziwe, czytać można wyłącznie będąc zalogowanym na swoje konto, nie będę jednak uruchamiał procedury śledczej, bo Cię zdążyłem polubić, kimkolwiek jesteś :)

Całe forum stoi otworem. Nie tylko dział powitań! :)

Spieszę z wyjaśnieniem, bo mało ładnie to brzmi. Szczegóły prześlę na PW, aby sprawę wyjaśnić - będzie zdecydowanie bardziej komfortowo.

Ogólnie - we wrześniu zeszłego roku zarejestrowałem konto, bo męczyły mnie te nawiązania do niektórych tematów, które bez rejestracji nie są dostępne :smutek3: O ile dobrze pamiętam, przez 2 dni poczytałem trochę, nie napisałem ani jednego posta, nie wybrałem nawet grupy preferencji. Konto wygasło, a ja dalej sobie czytałem treści ogólnie dostępne dla gościa :oops:

Nie ma tutaj żadnej intrygi, ani żadnego kimkolwiek jestem. Za sytuację przepraszam.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co Wy tak sobie, Siostry, tutaj konia walicie? Do roboty, samo się forum nie napisze...

Rety, gdzie moje maniery???

Witam Kolegę :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...