Skocz do zawartości
Zeratul

Wreszcie :>

Rekomendowane odpowiedzi

Cześc wszystkim :)

forum czytuję niemal rok. Przewertowałem nawet tematy z 2010-2011 roku, kiedy to Sem występował jeszcze pod nickiem Semendar (o ile dobrze wywnioskowałem), a Zouza stawiała swoje pierwsze, nieśmiałe kroki w tematyce :P

Ale nadszedł czas, kiedy siedząc przy stole ze znajomymi sobie osobami chciałoby się jednak czasem odezwać, a nie tylko słuchać, stąd przyszedł czas na rejestrację.

Tak, tak, wiem. Śmieszna sprawa, w pewien sposób, na poziomie internetowych, forumowych kontaktów już mam wrażenie, że wielu z Was to dobrzy znajomi, natomiast ja jestem dla Was całkowicie anonimową postacią.

Gratuluję zajebistego forum i mam nadzieję, że będzie mi dane stać się jego sympatyczną częścią :)

Chyba tyle słowem wstępu, jeśli ktokolwiek ma jakiekolwiek pytania, to śmiało, szybciej się wdrożę. A ja zabieram się powolutu za przeglądanie nowej dla mnie funkcjonalności forum :)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niemal rok za stołem bez słowa.... Przypomniał mi się taki dowcip: Była rodzina, która miała synka Jasia. Jasio nigdy nie wypowiedział słowa. Pewnaej niedzieli gdy w domu było bardzo gwarno, były ciotki, byli wujkowie i dziadek z babcią... Jaś rozgląda się po zebranych i pyta - Gdzie jest kompot?

Mama w szoku, tato mdleje , babcia łzy w oczach.

- Jasiu to ty mówisz. Wzdycha rozradowana mama

-  dlaczego wcześniej nic nie mowiłeś?

-  Bo zawsze był kompot. Odpowiada jaś:)

Fajnie, że brakło Co kompotu i mam nadzieję, ze fantastycznie będzie Ciebie tu poznać.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na forum! :)

Gratuluję zajebistego forum i mam nadzieję, że będzie mi dane stać się jego sympatyczną częścią

Po takim wstępie spodziewamy się dużo :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i wpadła śliwka w kompot! :D

witaj :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy początek, a właściwie rozwinięcie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jednak dorzucę  łyżeczkę dziegciu do tej beczki miodu:

eśli ktokolwiek ma jakiekolwiek pytania, to śmiało, szybciej się wdrożę

Jako że jesteś tu anonimowy (jak piszesz nie nowy) to uważam, że to właśnie Ty powinieneś inicjować rozmowy (nie mówię tu o zakładaniu nowych tematów o tematyce już poruszonej). Był tu niedawno nowy user, który rzucił hasło i czekał - to jest forum dyskusyjne - tu się nie czeka, tu się klika.

A kto klika czasem bzyka. :lach:

Daj się poznać - to przynosi najlepsze rezultaty.

Witam na ZKF

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przewertowałem nawet tematy z 2010-2011 roku

Omajgaaaaaad, mamy perełkę :) Czuję się na wskroś przewertowany!

Po takim wstępie to wręcz nie wypada mi brać na tacę! Witaj na Forum, wybierz sobie od razu grupę preferencji i "zacznij wreszcie mówić"! :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O cholercia, takiego przypadku dawno nie widziałam :D

Zapowiada się ciekawa postać na ZKF.

Witam :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jednak dorzucę  łyżeczkę dziegciu do tej beczki miodu:

Jako że jesteś tu anonimowy (jak piszesz nie nowy) to uważam, że to właśnie Ty powinieneś inicjować rozmowy (nie mówię tu o zakładaniu nowych tematów o tematyce już poruszonej). Był tu niedawno nowy user, który rzucił hasło i czekał - to jest forum dyskusyjne - tu się nie czeka, tu się klika.

A kto klika czasem bzyka. :lach:

Daj się poznać - to przynosi najlepsze rezultaty.

Witam na ZKF

Jasna sprawa Menczi, aczkolwiek moje słowa nie miały brzmieć w żaden sposób roszczeniowo. Nie przydarza mi się posługiwać tekstem godnym "najlepszych podrywów" - "Hej mała, wpadłaś mi w oko, nie spierdol tego" :P

Jak zwykle ograniczeniem będzie po prostu czas. Stopniowo będę rozgryzał nowe opcje forum, uzupełniał profil itd.

Omajgaaaaaad, mamy perełkę :) Czuję się na wskroś przewertowany!

Po takim wstępie to wręcz nie wypada mi brać na tacę! Witaj na Forum, wybierz sobie od razu grupę preferencji i "zacznij wreszcie mówić"! :D

Dzięki wodzu :D

Wszystkim z osobna również bardzo dziękuję za miłe powitanie.

Uffff już się nawet tak bardzo nie boję, że ktoś na mnie wyskoczy, że dokładnego miejsca lokalizacji nie podałem i w związku z tym jestem bez sensu :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uffff już się nawet tak bardzo nie boję, że ktoś na mnie wyskoczy

może powinieneś  :D  :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...