Skocz do zawartości
Robercik

w oczekiwaniu na........

Rekomendowane odpowiedzi

Telefon...i.znowu słyszę seksowny głos, czekałam tak długo na spotkanie...wiem jaki adres,ustalony dzień i godzina...

Całą drzę z niepewności co będzie jak przekroczę próg restauracji. ..robię makijaż, subtelny, to przecież pierwsze spotkanie, musi być idealne. ..ubieram czarną koronkową bielizne, rajstopy, wybralam sukienkę. ..nie za krótką..chcę rozbudzić jego fantazję. ..ubieram szpilki, czuję się w nich pewnie...jestem gotowa...lekka fryzura,jeszcze usta przeciagne blyszczykiem. ...mogę wychodzić...

Stoję przed drzwiami. .. kłębią się myśli,wiem po co przyszłam, jestem świadoma,nie ma odwrotu ..

Rozglądam się po sali, w miejscu gdzie nie ma ludzi siedzi on...podchodze. ..szeptem mówię cześć. ..

On podaje mi rękę.. wygląda to na całkiem oficjalne...ale po chwili całuje mnie w policZek. ..mówi że cieszy się że spotkania...

Zamawiamy wino....

Rozmowa przebiega kulturalnie,jest typem faceta który mi odpowiada...po dłuższym czasie czuje się przy nim swobodnie. ..

Przesiadl się obok mnie....jego ręka znalazła się na moim kolanie...serce zaczęło mi mocniej bić. ...tysiąc myśli na godzinę. ..nie opieram się. ...wiem dlaczego tutaj jestem...jestem podniecona. ..dotknął moich ust....namietny pocałunek, jego ręka wiruje już pod moimi rajstopkami. ...pieści moją pipcię. ..nikt nie patrzy, jesteśmy sami, jakby zatrzymał się czas...jest gorąco, calujemy się. ..pragnę jego a on mnie.....rączką dotykam go po genitaliach, słyszę małe westchnienie z jego strony..jest cudownie... nie mówię już nic...oddalam się chwili..

Zapłacił za kolację, odprowadzil do auta....gentelman. ..dyskretnie mały buziak na pożegnanie. ....zaszeptal do ucha.,, miło było cię znowu zobacZyć,następnym razem chcę ciebie więcej" ...

żonka Robercika:-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gratuluję kolego i życzę udanych zabaw i posprzątania po kochanku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...