Skocz do zawartości
femmefatale

pytanie do kochanków

Rekomendowane odpowiedzi

zgadza się

swoją drogą dla mnie taniec (salsa którą uwielbiam tańczyć) jest jak seks

ta gra ciał i budowanie napięcia seksualnego to coś co rozpala wyobraźnię

myślę ze skok z parkietu do łóżka (bezpośrednio) gwarantowałby mi orgazm po 3 ruchach :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyzna także może czerpać przyjemność z seksu nie przeżywając orgazmu. Czasami tak mam. Być może wynika to z dużego doświadczenia z bycia na krawędzi. Jeden z najwspanialszych "razów", to ten w którym nie doszedłem, a bawiliśmy się ponad dwie godziny. Dlaczego nie doszedłem? Bo nie chciałem kończyć ;) Zupełnie mi to nie przeszkadzało, ponieważ momentami w trakcie sam się zastanawiałem po której stronie orgazmu jestem ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...