Skocz do zawartości
coyote

Jak nakłonić żonę , partnerkę

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek cbt100

Witam wszystkich !

Jak nakłonić partnerkę do Sado Maso  ? - nie weim  ale opowiem jak to było u mnie .

Mnie zawsze kręciło CBT , a moja kobieta nie miała o tym pojęcia ale zachęcałem ją by klepnęła mnie w jądra , złapała itp.

Na początku robiła to delikatnie ale widać było że sprawiało jej to radość .

Jesteśmy już ze sobą 12 lat i mogę teraz powiedzie ,że przeistoczyła się przez ten czas w bardzo ostrą dominę .

Jej dominacja skupia się tylko na moich genitaliach i zaczyna być bardzo ostra ...

Co najlesze robi to z nieukrywaną radością .

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Nie podajemy publicznie adresów prywatnych komunikatorów!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sado maso mnie nie podnieca, aczkolwiek Domina to skarb. Moja partnerka, jest uległą Suką, ale miałem możliwość poznać prawdziwe Dominy. Przyznam szczerze, że tego mi brakuje...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Ann

Uważam, że nie trzeba się zbytnio namawiać. Jak obie osoby lubią seks, eksperymentują, bawią się, szukają nowych podniet to w końcu mimowolnie skierują się w stronę, która im odpowiada np. bdsm.

Jadnak jako kobieta będąca w relacji z kochankiem mam większy "komfort psychiczny" i daję większe pole do zabawy niż swojemu partnerowi.

Dlaczego? Nie chcę, aby nasz związek poszedł tylko w klimat bdsm. Z kochankiem jest łatwiej: bawię się, zakładam majtki i wychodzę zostawiając wszystko poza codziennością.

Ann

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przede wszystkim rozmowa szczera i otwarta, ona wszytko potrafi wyjasnic :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy moja żona miała to w naturze czy odkryła, z moja pomocą. W naszym przypadku było tak, że to zawsze ja decydowałem o wszystkim przez naście lat związku. Zmiana nastąpiła dopiero od około 2 lat, kiedy ja nie wiadomo skąd nagle chciałem być uległy wobec niej do dziś nie wiem skąd to się wzięło. Problemem było zmienić ją. Oczywiście najpierw rozmowa, która mnie bardzo krępowała. To  naświetliło sprawę i czasami się tak bawiliśmy. Mój zamiar był taki, żeby po takich zabawach żona poczuła różnice w życiu codziennym. Nie mam pewności czy to właśnie zmiana mojego zachowania na co dzień, czy inny czynnik wpłynął na wybudzenie z niej dominy. Może nie lata w lateksie, co nie oznacz ze nie kupiła sobie pewnych  gadżetów a dzięki dominacji sama teraz twierdzi, że jest jej lepiej. Wieloma obowiązkami obciążyła mnie, na rzecz swojego czasu wolnego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...