Skocz do zawartości
coyote

Jak nakłonić żonę , partnerkę

Rekomendowane odpowiedzi

Wielu z nas marzy aby zostać zdominowanym przez swoją żonę partnerkę , jednak nie zawsze idzie to w parze marzeniami drugiej strony.

W moim przypadku nie było z tym problemów aczkolwiek długo siedziałem Cicho bo nei chciałem sie ośmieszyć , jednak któregoś razu coś w żonę ( jeszcze wtedy narzeczoną ) jakby coś wstąpiło .............

potem szczerze pogadaliśmy i tak się zaczęło

A jak u Was ?

Może ktoś poda pzrepis dla tych co nie wiedzą jak się do tego zabrać. W sumie gdyby nie przypadek tez bym nie wiedział :-D:?::-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dido1983

z moją była partnerką poszło gładko, na początku pokazałem ot tak dla żartu kilka "zabawek" na allegro , na początku była jej ciekawość, potem pytania czy mi nie będzie to przeszkadzało , no i powoli zaczęliśmy dla zabawy kupowac na początek jakies tam nakładki na penisa , dilda , a skończyło się na ubraniach , fatelu , knebelkach :mrgreen: niestety samo gadanie nie wystarcza i czasami wystarczy cos zaproponować ot tak dla żartu :-P polecam zaczynać od jakiś właśnie nakładek, pozwolą oswoić się partnerce z "zabawkami" w sypialni i pobudzą jej ciekawość :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rycerz

Oczywiście rozmowa to podstawa.

Ale Dominacje trzeba mieć w sobie.

Tego się nie da nauczyć.

Podobnie jest z uległością...

Choć uległych w dzisiejszym społeczeństwie jest zdecydowanie więcej niż dominujących!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek VerSlask

Nauczyć się nie da ale można odkryć w sobie tą drugą stronę. Ja z natury dominujący kiedyś w rozmowie z moją partnerką zauważyłem że odwrócenie ról zaczyna mnie pociągać. Bardzo rzadko bywam w nastroju na uległość ale zdarza się : ) 

Jak nakłonić? Rozmawiając, przemycając gdzieś w dialogu małe podteksty w tym kierunku. I nie mozna mieć też z byt wygórowanych oczekiwań na pierwszy raz . Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Giotta

myślę, że bez "wrodzonych" upodobań i preferencji nie da się niczego nauczyć, można co najwyżej rozbudzić swoje upodobania

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Robert73

Moja żona tylko RAZ zachowała się zgodnie z moimi fantazjami: kiedy po nocnej zmianie wykapałem się w domu i położyłem ona nagle wstała z fotela, wskoczyła nagle na mnie, powiedziała: "...sorki ale mam chcicę...", jednym ruchem opuściła bokserki i zaskoczonego i jeszcze miękkiego zaczęła ssać...

Szkoda, że już nigdy tego nie powtórzyła.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona tylko RAZ zachowała się zgodnie z moimi fantazjami: kiedy po nocnej zmianie wykapałem się w domu i położyłem ona nagle wstała z fotela, wskoczyła nagle na mnie, powiedziała: "...sorki ale mam chcicę...", jednym ruchem opuściła bokserki i zaskoczonego i jeszcze miękkiego zaczęła ssać...

Szkoda, że już nigdy tego nie powtórzyła.

A co to ma wspólnego z BDSM??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To pewnie była ta "dominacja: ;)

Mam wrażenie, że dużo zależy od indywidualnego dobrania partnerów.

Jeśli jedno jest zdecydowanie bardziej dominujące i jest między nimi chemia, to strona uległa w końcu ulegnie :)  Czasami zdarza się, że ten uległy staje się dominującym przy słabszej od siebie osobie. Konfiguracja jest kluczem. A konfiguracje mogą być rozmaite, jak wiecie :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle sobie ilciu ze kazdy ma inny slownik upodoban i u kazdego dane slowo miec tez moze inne odciecie. Dla jednego dominacja to rozkaz zony "zdejmij spodnie" a dla drugiego bdsm. Ja wyczuwam to tez po sobie gdzie to drugie mnie nie nęci, nie kręci. Lubie natomiast kidy ona mi w seksie rozkazuje, kiedy nie mam swojej decyzji, kiedy brzydko i wulgarnie do mnie mowi.tak wiec nie uogolnialbym :-)Co do naklaniania czy zachecania to poszlo dosc gladko ale raczej na zasadzie rozmowy, nauki tego, poznawania i nie wydaje mi sie by bylo to u nas wrodzone a raczej nabyte, bo zaproponiwane, omowione, przemyslane
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...