Skocz do zawartości
eremita

fotki jakie lubię fotki którymi kuszę

Rekomendowane odpowiedzi

Fotki rewelacyjne,aż chce się żyć )))) Wszystkie Kobiety,a przede wszystkim nasze żony powinny być takie jak te na zdjęciach...wyzwolone i gorące oraz nie znające słowa wierność mężowi ))))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze prawisz kolego! Naszym żonom, paniom dużo należy się od życia i powinny tak postępować a my powinniśmy je w tym wspierać żeby nie miały poczucia winy czy zakłopotania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a co do fotek efektowne... ale w żadnej z tych pozycji JA nie przeżyłabym orgazmu

z pierwszego posta zdjęcie nr 5 nieco zbliżone do jednej z moich ulubionych pozycji...

tyle że ja muszę swoje uda mieć zaciśnięte na udzie partnera by kontrolować jego ruchy a rękoma trzymać jego udo i biodro, by móc się odpowiednio docisnąć we właściwym momencie...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja muszę swoje uda mieć zaciśnięte na udzie partnera by kontrolować jego ruchy a rękoma trzymać jego udo i biodro, by móc się odpowiednio docisnąć we właściwym momencie...

To się nazywa inicjatywa! :)  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tudzież dominacja :)

Aż miło by było znaleźć się pod takim obcasem ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...