Skocz do zawartości
odyseusz

O kimś... czy o czymś?

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, mnie tam osobowość przeszkadza

nie mam problemu z fantazjowaniem, nie potrzebuje twarzy, z dużą przyjemnością patrzę na atrakcyjne kobiety z mojego otoczenia, jednak kiedy obsadzam którąś z nich w moich fantazjach, znając ją, jej (oficjalne, bo zwykle brak dostępu do innych) poglądy, męża, dzieci, otoczenie głodne sensacji, ryzyko, że się zakocha, lub na odwrót, że nie będzie ją to cieszyć - to wszystko powoduje, że nie tak łatwo uczciwie fantazjować o koleżance, a człowiek czuje się jak złodziej. 

On

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To straszne... Ja nie mam fantazji... Chyba. Bo co mi do głowy przyjdźie albo się dowiem, że istnieje to to realizuję...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw jest pożądanie (spełnienia), potem chęć poznania vel zrealizowania, później zaś następuje konsumpcja. :D

Choć bywa też inaczej - nieoczekiwanie następuje realizacja (czegoś, o czym się nie fantazjowało), potem zdziwienie (o kurwa! To tak można?! I to takie fajne?!), później zaś fantazjowanie (jak ja wytrzymam do czwartku na powtórkę z rozrywki?!). ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego jeśli mężczyzna fantazjuje, to jego męska wyobraźnia nie musi dokładać do anonimowej cipki konkretnej twarzy, a kobieta – przynajmniej w tym dobrze mi znanym przypadku – musi mieć obraz całego partnera wraz z jego osobowością itd.? Innymi słowy, czy kobieta zawsze (lub zazwyczaj?) wyobraża sobie konkretnego (lub skonkretyzowanego w pewnej postaci, np. przystojnego nieznajomego) kogoś, z kim chciałaby uprawiać seks, a mężczyźnie w gruncie rzeczy wystarcza sam fetysz...?

Ciekawy temat został odkopany. 

A u mnie jest remis... Często fantazjuję o konkretnych osobach, ale równie często marzę o samych sytuacjach, w których aktorzy są mało istotni. Wszystko zależy od nastroju i okoliczności. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba nie jest uwarunkowane płcią. Każdy prawdopodobnie miewa  przynajmniej dwa typy fantazji. Jedne dotyczą  jakiejś sytuacji i drugi typ, w którym chodzi o konkretną osobę.

Tam gdzie chodzi o jakąś ekscytującą  sytuację to  osoby nie muszą mieć twarzy czy  określonej osobowości ale  za to wiadomo na pewno że w tej fantazji występuje np. listonosz albo hydraulik albo policjanci.  Nieważne jacy. Ale może być też fantazja z kierowcą busa w którym właśnie jadę  w roli głównej, albo  z Bradem Pittem, co kto lubi.  Wtedy tym co  podnieca jest  twarz, zachowanie, ubiór i seksapil  tej  konkretnej osoby.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze bawiły mnie opisy fantazji z udziałem aktorów, wokalistów itp. Nawet za smarkacza takich nie miałam - marzyłam o pocałunkach z kolegami ze szkoły lub z wakacji.

Teraz, jak już jestem większą dziewczynką, fantazuję głównie o sytuacjach. Czasem wiążę je z konkretnymi osobami, z którymi ewidentnie chciałabym i planuję te fantazje spełnić. Czasem też po prostu zatapiam się we wspomnieniach i naturalnie wiążę je z danymi postaciami.

I są to zarówno fantazje sytuacyjne typowo skupione na fizyczności, jak i czasem z przewagą kwestii psychicznych, emocjonalnych...

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazje.... cóż, rodzą mi się w głowie całkiem często mają jednak różne podłoża albo nazwijmy to punkty inicjujące. Czasami jakaś sytuacja, wydarzenie wyda mi się intrygująco seksowna i moja głowa przechodzi w tryb kreatywny rozbudowując sytuację, tworząc atmosferę... wtedy nie potrzebuje nikogo konkretnego. Czasami jednak "inspiracją"jest konkretna osoba, Ta osoba i wtedy naturalnie stanowi ona oś moich fantazji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...